PAUTilla on Paikka auki

Muokattu 18.4.2024.
Kiitos erinomaisista hakemuksista, haku on päättynyt. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään perjantaina 19.4.2024

Oletko Sinä uusi työkaverimme?

Haemme järjestötyöntekijää yhdistyksen yleishyödyllisiin tehtäviin sosiaali- ja terveysministeriön (STM) Paikka auki -avustuksen turvin. Paikka auki on ohjelma, josta jaetaan avustuksia sosiaali- ja terveysjärjestöille nuorten ja osatyökykyisten työllistämiseen. Voit hakea työpaikkaa, jos olet työtön tai vailla opiskelupaikkaa oleva 18-29 -vuotias tai osatyökykyinen ilman ikärajausta.

Järjestötyöntekijä avustaa yhdistyksen monipuolisissa toimistotehtävissä ja asiakaspalvelussa. Tehtäviin kuuluvat tapahtumien ja vertaistukiryhmien käytännön järjestelyt, muun muassa tilavaraukset, tarjouspyynnöt ja tapahtumapalautteet. Lisäksi työtehtäviin kuuluu viestintätehtäviä yhdessä yhdistyksen muiden työntekijöiden kanssa sekä autismikirjoon liittyvää tiedonhakua muun muassa kirjallisuudesta ja viranomaislähteistä. Työtehtäviä on mahdollista räätälöidä tukemaan osaamisen kehittymistä ja työllistymistä jatkossa.

Tehtävä on osa-aikainen (enintään 80 prosenttia / 30 tuntia viikossa). Työaikaa voidaan räätälöidä työntekijän tarpeiden mukaan. Työ voi olla osittaista etätyötä. Työ sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä. Työsuhde on määräaikainen ja sen kesto on yksi vuosi.

Toivomme sinun olevan:
– itseohjautuva ja oma-aloitteinen
– sopiva täydennys pieneen työyhteisöön
– organisointikykyinen ja ratkaisukeskeinen
– sinut autismikirjon henkilöiden kanssa ja heidän puolellaan
– valmis tekemään satunnaisesti ilta-, viikonloppu- tai matkatyötä

Arvostamme, jos sinulla on:
– ymmärrystä vapaaehtoistoiminnasta
– sosiaalisen median ja verkkoviestinnän osaamista
– toimistotyöhön tarvittavia ICT-taitoja

Tarjoamme sinulle:
– työsi tueksi kaksi kivaa työkaveria sekä yhdistyksen aktiivisen hallituksen
– pääsääntöisen työskentelypaikan toimistollamme Helsingin Katajanokalla sekä osittaisen etätyömahdollisuuden ja joustavan työajan
– työmatkaedun
– perustasoa laajemman työterveyshuollon
– mahdollisuuden olla mukana rakentamassa autismiystävällistä yhteiskuntaa

Noudatamme Sosiaali- ja terveysalan järjestöjen työehtosopimusta. Palkka koostuu vaativuusryhmän mukaisesta peruspalkasta, tehtäväkohtaisesta erityislisästä sekä työntekijän osaamista ja kokemusta vastaavasta henkilökohtaisesta lisästä.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi puheenjohtaja Pia Karasjärvelle sähköpostitse osoitteeseen: pia.karasjarvi@paut.fi. Otsikoi viestisi ”Paikka auki”.

Täytämme tehtävän heti, kun sopiva hakija löytyy.

Lisätietoja saat yhdistyksen operatiiviselta johtajalta Johanna Vuori-Karvialta sähköpostilla johanna.vuori-karvia@paut.fi tai soittamalla 13.3. kello 12-13 numeroon 045 317 1217.

Lue lisää Paikka auki -ohjelmasta tästä linkistä.

PAUT-toimisto

Kiitos, että otat yhteyttä ei kiireellisissä asioissa sähköpostitse. Pyrimme vastaamaan viikon sisällä. Puhelinajat vaihtelevat viikoittain ja aukioloajat kuulet soittamalla asiakaspalvelunumeroon.

Lue muita kirjoituksia

Autismipolku

Hyvinvointi elämän perustana

"Hyvinvointi perustuu ihmisen mahdollisuuksiin olla sellainen kuin on", kirjoittaa PAUTin projektipäällikkö Maarit Kuoppala Autismipolku -artikkelisarjan ensimmäisessä kirjoituksessa.

Vaikuttaminen

Muutokseen tarvitaan leveitä hartioita

"Suuria säästöjä syntyy välittömästi, kun lakkaamme tiputtamasta neurovähemmistöjä jo lapsena kalliiseen ja tehottomaan ”korjaavien” palveluiden kierteeseen, esimerkiksi lastensuojelun sijoituksiin. Tavoittelemamme muutos ei ole yksinkertainen, vaan kompleksinen ja systeeminen, monen tekijän tulos", sanoo Arto Bäckström.

Autismi

Jätä maski eteiseen, tule PAUTin Ihmeeseen: Hyvää autismitietoisuuden viikkoa

"Yhteiskunnan kuormittavuuden lisääntyessä tarvitsemme turvallisempia tiloja, joiden eteiseen voi jättää maskinsa edes pieneksi hetkeksi. Olemme iloisia voidessamme vastata tähän tarpeeseen avaamalla uuden tilamme, PAUTin Ihmeen tällä viikolla." Lue artikkelista, mitä turvallisempi tila tarkoittaa PAUTille.

Siirry takaisin sivun alkuun