PAUTista itsenäinen yhdistys

Lämmin kiitos osallistumisesta Autismiyhdistys PAUTin ylimääräiseen jäsenkokoukseen 10.6.2024. Kokouksessa keskusteltiin ja äänestettiin yhdistyksen jäsenyydestä Autismiliitossa. Keskustelu oli monipolvista ja näkemyksiä sekä jäsenyydestä eroamisesta että jäsenenä pysymisestä esitettiin. Kiitämme osallistujia avoimuudesta ja omien näkemysten esiin tuomisesta.

Kokouksessa oli läsnä 47 äänioikeutettua jäsentä. Äänestykseen osallistui 36 jäsentä. Äänestyksen tuloksen mukaan Autismiyhdistys PAUT eroaa Autismiliitto ry:n jäsenyydestä äänin 19-17. Jatkamme itsenäisenä yhdistyksenä työskentelyä autismikirjon henkilöiden ja heidän läheistensä yhdenvertaisuuden, osallisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi Uudellamaalla.

Tiedotamme eroprosessin konkreettisista käytännön järjestelyistä ja siihen liittyvistä muutoksista lähikuukausien aikana. Hyväksytty kokouspöytäkirja toimitetaan pyynnöstä jäsenistölle tutustuttavaksi. Jos olet yhdistyksen jäsen, voit pyytää kokouspöytäkirjan lähettämällä meille pyynnön sähköpostitse osoitteeseen: info@paut.fi.

Kiitos jäsenistölle sekä yhteistyökumppaneille kärsivällisyydestä!

Voit halutessasi kommentoida, antaa palautetta tai esimerkiksi toivoa artikkelia tietystä aiheesta Webropol-lomakkeella tästä linkistä.

PAUT-toimisto

Kiitos, että otat yhteyttä ei kiireellisissä asioissa sähköpostitse. Pyrimme vastaamaan viikon sisällä.

Lue muita kirjoituksia

Neurotyypit -elokuva

Neurotyypit vaikuttamassa

"Meillä on vielä paljon työtä edessämme ja toivomme, että Neurotyypit-elokuvan kautta saisimme lisättyä tietoisuutta ja tahtoa vaikuttaa autistien hyvinvointiin", kirjoittaa PAUTin puheenjohtaja Pia Karasjärvi elokuvan vaikuttavuustyön kumppanin kannanotossa.

Vaikuttaminen

Kutsu mielenilmaukseen

Me, Autismiyhdistys PAUTin Nuoret Aktivistit -ryhmä, järjestämme Neurovähemmistön Yhdenvertainen Koulupolku -tapahtuman 15.8. klo 16-18 Eduskuntatalolla. Tule mukaan!

Uutiset

Jäsenkokous Autismiliiton jäsenyydestä

PAUTin hallitus esittää Autismiliiton jäsenyydestä eroamista taloudellisista ja eettisistä syistä. Olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan ja äänestämään asiasta ylimääräiseen jäsenkokoukseen maanantaina 10.6. klo 17.30.-19.30. PAUTin Ihmeeseen. Lue tästä artikkelista taustaa pitkään pohditulle esitykselle.

Siirry takaisin sivun alkuun