Hyvää vapaaehtoisten päivää, PAUTin ystävät!

Yhdistyksellämme on tänään syytä hymyihin, sillä Autismiliitto on valinnut vuoden 2023 vapaaehtoiseksi Temppeliaukion kansainvälistä vertaistukiryhmää vetävän PAUTin Mirza Antunesin. Onneksi olkoon, Congratulations, Mirza!

Mirza kertoo Autismiliiton artikkelissa vuoden vapaaehtoisen tittelin saamisen olevan hänelle suuri kunnia, joka vetää nöyräksi.

”Se merkitsee paljon, että yhteisö, jota pyrin auttamaan, arvostaa apuani. Tämä tunnustus vahvistaa päätöstäni toteuttaa jatkossakin projekteja, jotka hyödyttävät kansainvälistä yhteisöä.”

Lue Autismiliiton artikkeli Mirzasta tästä linkistä.

Read our article about Mirza in english from this link.

Lämmin kiitos ja syvä kumarrus Mirzalle ja jokaiselle vapaaehtoisellemme, olette yhdistyksemme toiminnan sydän ja keuhkot.

PAUT-toimisto

Kiitos, että otat yhteyttä ei kiireellisissä asioissa sähköpostitse. Pyrimme vastaamaan viikon sisällä.

Lue muita kirjoituksia

Uutiset

LähiTapiolan tukitonni Nuorten toimintakalenterille

PAUTin autismi- ja neurokirjon nuorten oma vertaistuki- ja harrasteryhmä, "Nuorten toimintakalenteri", on valittu LähiTapiola Pääkaupunkiseudun yhden tuhannen euron arvoisen LähiLahjoituksen saajaksi. Sydämelliset kiitokset äänestäneille ja lämpimät onnittelut Nuorille!

Uutiset

Lisätietoa esityksestä erota Autismiliiton jäsenyydestä

"Päätös käsitellä Autismiliiton jäsenyyttä on herättänyt keskustelua ja voimakkaitakin reaktioita, joihin emme olleet varautuneet. Varsinkin eettisistä ja aatteellisista eroavaisuuksista, jotka ovat johtaneet siihen, että PAUTin hallitus esittää jäsenilleen Autismiliitosta eroamista, on pyydetty lisätietoa. Haluan avata nyt tarkemmin ne syyt, jotka ovat johtaneet päätökseemme esittää eroa", kirjoittaa PAUTin puheenjohtaja Pia Karasjärvi asiaa avaavassa artikkelissa.

Uutiset

Uusia vertaistukiryhmiä syksyyn

Vertaistuen tuomaa voimaa ja toivoa on tarjolla nyt myös Vantaan Myyrmäessä ja Keravalla, kun uudet vertaistukiryhmät autismikirjon lasten ja nuorten vanhemmille sekä läheisille käynnistyvät syyskuussa!

Siirry takaisin sivun alkuun