Tutustu meihin pop up -päivässä

Koskettaako autismikirjo sinua, perhettäsi tai läheisiäsi? ♥ Etsitkö vertaistukea tai lapsiperheille ja nuorille sopivia tapahtumia, joihin olette lämpimästi tervetulleita juuri sellaisina kuin olette? ♥ Vai oletko kenties kiinnostunut autismista ja neurokirjosta ammatillisesti? ♥ Mietitkö, missä voisit tehdä merkityksellistä vapaaehtoistyötä ja vaikuttaa asioihin?

Tervetuloa kuulemaan lisää Taivallahden leikkipuiston tiloihin Helsinkiin lauantaina 2.9. ♥

Autismiyhdistys PAUT ry on aktiivinen yhdistys, jonka tavoitteena on edistää autismikirjon henkilöiden ja heidän läheistensä yhdenvertaisuutta, osallisuutta ja hyvinvointia Uudenmaan alueella. Haluamme lisätä neurovähemmistöjen jaksamista ja voimavaroja arjessa luomalla tapahtumia sekä tarjoamalla vertaistukea.

Toimimme aktiivisena yhteiskunnallisena vaikuttajana pyrkimyksenämme lisätä palvelujen esteettömyyttä ja riittävyyttä sekä aitoa yhdenvertaisuutta. Yhdistyksemme kantava voima on vapaaehtoisissa, jotka toimivat neurovähemmistöjen puolesta sydämellään.

Tule tutustumaan PAUTin porukkaan ja kuulemaan, millaista toimintaa järjestämme lapsiperheille, nuorille, isille ja äideille! Odotamme sinua lauantaina 2.9.2023 Taivallahden leikkipuiston tiloissa Helsingissä. Voit pistäytyä itsellesi sopivaan aikaan klo 14 – 18 välillä.

Katso Taivallahden leikkipuiston sijainti kartalla tästä linkistä.

Perheen pienimmille on järjestetty lastenhoito kokeneiden hoitajiemme huomassa. Tarjoamme pullakahvien lomassa rentoa jutustelua, tietoa tulevasta syyskaudesta ja mahdollisuuksista voimaantua vapaaehtoistyössä sekä vaikuttaa neurovähemmistöjen asioihin. Pyrimme mielellämme vastaamaan myös mahdollisiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin! Otamme ilolla vastaan kehittämisehdotuksia ja uusia tapahtumaideoita.

Kysy lisää: info@paut.fi!

Tavataan Taivallahden leikkipuistossa – Olet lämpimästi tervetullut!

PAUT-toimisto

Kiitos, että otat yhteyttä ei kiireellisissä asioissa sähköpostitse. Pyrimme vastaamaan viikon sisällä.

Lue muita kirjoituksia

Yhdenvertaisuus

Kohtuulliset mukautukset

Autistien yksilölliset mukautustarpeet ovat vielä monelle toimijalle tuntemattomia ja uusia. Lue Maarit Kuoppalan vinkit kohtuullisten mukautusten pyytämiseksi!

Kolumni

Erilaiset aivot

"Mitä viisi- tai kaksitoistavuotias autisti kertoisi itsestään ja autismistaan? Mitä sanoja lapsi käyttäisi? Vaikuttaisiko lapsen minä-viesti aikuisen toimintaan? Jos vaikuttaisi, miten?", kysyy Maarit Kuoppala kolumnissaan.

Uutiset

Yhdenvertaisuutta kouluihin

Lue PAUTin Nuorten Aktivistien 15.8. mielenilmauksessa julkaisemat vaatimukset neurovähemmistön yhdenvertaisen koulupolun toteutumiseksi.

Siirry takaisin sivun alkuun