Auta Ihme aistiystävälliseksi – Lahjoita pienkeräykseen!

PAUTin ensimmäinen pienkeräys (RA/2024/838) käynnistyi 17.5.2024. Osallistu keräykseen lahjoittamalla rahaa ja jakamalla tietoa keräyksestä eteenpäin. Pienelläkin lahjoitussummalla on meille merkitystä!

Käynnistimme pienkeräyksen rahoittaaksemme PAUTin Ihmeen muokkaamista entistä autismi- ja aistiystävällisemmäksi. Keräys jatkuu 16.8.2024 asti tai siihen saakka, kunnes mahdollinen keräyksen maksimisumma 10 000 euroa täyttyy.

Haluamme varmistaa kaikkien autismikirjon henkilöiden yhdenvertaisen mahdollisuuden osallistua yhdistyksemme toimintaan lisäämällä tilan aistiesteettömyyttä. Aistiesteetön tila on ennen kaikkea turvallinen, ennakoitava ja äänimaailmaltaan mahdollisimman rauhallinen ja vähäkaikuinen. Lisäksi pintamateriaalien, kuten tekstiilien tulee olla visuaalisesti selkeitä ja kosketukselle miellyttäviä.

Hankimme lahjoitusvaroilla ääniesteettömyyttä lisääviä katto- lattia- ja seinämateriaaleja sekä aisteja rauhoittavia välineitä, leluja ja huonekaluja.

Miten lahjoitan?

Lahjoita haluamasi summa Autismiyhdistys PAUT ry:n tilille
Tilinumero (Danske Bank): IBAN FI4980001170655634
Saaja: Autismiyhdistys PAUT ry
viitenumero: 2024

Voit lahjoittaa keräykseen 17.5.-16.8.2024 välisenä aikana. Pienkeräyksen lupanumero: RA/2024/838.

Sydämellinen kiitos lahjoituksesta!

Tiedustelut pienkeräyksestä: toiminnanjohtaja Johanna Vuori-Karvia | johanna.vuori-karvia@paut.fi

PAUT-toimisto

Kiitos, että otat yhteyttä ei kiireellisissä asioissa sähköpostitse. Pyrimme vastaamaan viikon sisällä.

Lue muita kirjoituksia

PAUTin Ihme

Näin syntyi aistihuone Rauha

"Aistihuone Rauhassa on palauduttu, avauduttu, tutustuttu, nukuttu, levätty ja myös työskennelty", kirjoittaa PAUTin vapaaehtoinen Makte Muuri aistihuoneen rakennusprosessia kuvaavassa artikkelissaan. Makte suunnitteli ja toteutti aistihuoneen PAUTille osana sosionomiopintojensa työharjoittelua.

Autismi

Jätä maski eteiseen, tule PAUTin Ihmeeseen: Hyvää autismitietoisuuden viikkoa

"Yhteiskunnan kuormittavuuden lisääntyessä tarvitsemme turvallisempia tiloja, joiden eteiseen voi jättää maskinsa edes pieneksi hetkeksi. Olemme iloisia voidessamme vastata tähän tarpeeseen avaamalla uuden tilamme, PAUTin Ihmeen tällä viikolla." Lue artikkelista, mitä turvallisempi tila tarkoittaa PAUTille.

Uutiset

Oma tila ”PAUTin Ihme” on täällä!

PAUT on vuokrannut oman toimitilan Helsingin Katajanokalta entistä autismiystävällisemmän toiminnan järjestämiseksi. "Tästä tulee PAUTin oma olohuone autismiyhteisölle", PAUTin operatiivinen johtaja Johanna Vuori-Karvia hehkuttaa.

Siirry takaisin sivun alkuun