Talkoot PAUTin Ihmeessä

Lämpimästi tervetuloa talkoisiin uuteen tilaamme PAUTin Ihmeeseen sunnuntaina 24.3. klo 10-16! PAUTin Ihme sijaitsee katutasossa osoitteessa Merikasarminkatu 6, Helsinki.
Katso tilan sijainti kartalla tästä linkistä.

Remontoimme, kalustamme ja muokkaamme tilaa täysin vapaaehtoisvoimin ja siksi kaipaammekin apuasi, jotta saamme tilan valmiiksi huhtikuun ensimmäisen viikon tapahtumia varten. Lista tekijäänsä odottavista tehtävistä tilassa löytyy tästä linkistä. Katso, millaisia tehtäviä on jaossa. Voit halutessasi kirjoittaa listaan nimesi jo valmiiksi sinua kutsuvan tehtävän kohdalle tai valita vasta paikan päällä.

Tule koko päiväksi tai vain hetkeksi oman aikataulusi ja voimavarojesi mukaan. Naapurit, ystävät ja lapset ovat tervetulleita mukaan, olemme kiitollisia kaikesta avusta. Huomioithan, että lapset ovat omien läheistensä vastuulla. Lastenhoitoa ei ole järjestetty talkoiden ajaksi.

Talkooruokana tarjoamme osallistujille lämpimän liha- ja kasvisruokalounaan. Jotta osaamme varata oikean määrän ruokaa, ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 24.3. klo 9 tästä linkistä. Emme lähetä erillisiä vahvistusviestejä ilmoittautuneille. Kysy lisää: info@paut.fi.

Jos haluat auttaa, mutta talkoopäivä ei sovi aikatauluusi, ota yhteyttä meihin: info@paut.fi ja sovitaan toinen ajankohta.

Kiitos avustasi jo etukäteen!

Lue uutinen tilasta tästä linkistä.

Siirry takaisin sivun alkuun