PAUTin Nuoret Aktivistit -työpaja

  • Päivä: keskiviikko 6.3.2024
  • Kello: 17:00
  • Paikka: Autismiyhdistys PAUT ry, Merikasarminkatu 6, 00160 Helsinki
  • Hinta: maksuton

Lämpimästi tervetuloa PAUTin Nuoret Aktivistit -vaikuttajaryhmän järjestämiin työpajoihin kaikille neurovähemmistön yhdenvertaisuuden edistämisestä kiinnostuneille 11-29-vuotiaille nuorille!

6.3.2024 keskiviikkona Nuoret Aktivistit Työpaja: lautapelejä ja keskustelua

Lämpimästi tervetuloa PAUTin Nuoret Aktivistit -vaikuttajaryhmän järjestämään työpajaan kaikille neurovähemmistön yhdenvertaisuuden edistämisestä kiinnostuneille 11-29-vuotiaille nuorille!

Maaliskuun työpajassa keskustellaan rennosti ja pelataan yhdessä lautapelejä. Keskustelemme erityisesti aistiystävällisyydestä ja mitä se eri ihmisille tarkoittaa. PAUTin uudet tilaan ovat vielä ”remontissa”, joten vielä voi vaikuttaa siihen kuinka tilasta saada kaikille mahdollisimman aistiystävällinen. Tavataan siis keskiviikkona 6.3. klo 17-19 PAUTin uusissa tiloissa Katajanokalla, 4 ratikan päätepysäkin lähellä, osoitteessa Merikasarminkatu 6.   Sijainti löytyy kartalta tästä ja reittiohjeet kuinka pääset perille löytyvät tästä linkistä.

Avustaja tai läheinen on lämpimästi tervetullut mukaan. PAUTin Nuorten Aktivistien toiminta on aistiystävällistä, eikä vaadi keneltäkään diagnoosia tai yhdistyksen jäsenyyttä. Voit tulla mukaan myös seuraamaan.

Työpaja on maksuton. Ei ennakkoilmoittautumista.

Nähdään työpajassa!

 

Lue lisää Nuorten Aktivistien toiminnasta tästä linkistä. 

Jos haluat lisätietoja ryhmän toiminnasta tai jos mieleesi tulee muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin: info@paut.fi.

Nähdään työpajassa!

kolme henkilöä työskentelee pöydän ympärillä

Siirry takaisin sivun alkuun