PAUTin Ihmeen avajaiset

Meillä on ilo ja kunnia kutsua Sinut uuden tilamme, PAUTin Ihmeen, virallisiin avajaisiin perjantaina 5.4. klo 16-19! Ohjelmassa on tarjoilua, yhdessä oloa, uuteen tilaan tutustumista sekä PAUTin Nuorten Aktivistien puheenvuoro klo 17.

PAUTin Ihme sijaitsee katutasossa osoitteessa Merikasarminkatu 6, Helsinki.
Katso tilan sijainti kartalla tästä linkistä. Paikalle pääset helposti raitiovaunulla numero neljä. Katso raitiovaunun numero neljä aikataulut tästä linkistä.

Jotta osaamme varata riittävästi tarjoiluja, ilmoittaudu mukaan viimeistään torstaina 4.4. tästä linkistä. Emme lähetä erillisiä vahvistusviestejä ilmoittautuneille.

Tilasta löytyy hiljainen huone, jonne on tarvittaessa mahdollista vetäytyä omaan rauhaan. Lapset ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan avajaisiin läheistensä vastuulla ja ohjauksessa. Huomioithan, että lapsille ei ole järjestetty erillistä lastenhoitoa tai ohjelmaa.

Jos haluat lisätietoja avajaisista tai esimerkiksi tilan saavutettavuudesta ja/tai esteettömyydestä tai jos mieleesi tulee muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin: info@paut.fi.

Lue lisää PAUTin Ihmeestä artikkelista tästä linkistä.

Olet lämpimästi tervetullut!

Siirry takaisin sivun alkuun