Nuorten verkkoluennot: nuoret kokemusasiantuntijat kertovat – aikuistumisen haasteet

  • Päivä: maanantai 23.10.2023
  • Kello: 17:30
  • Paikka: Microsoft Teams
  • Hinta: Maksuton

Kuvassa PAUTin Nuoret Aktivistit -vaikuttajaryhmäläisiä.

Nuorten verkkoluennot jatkuvat!

Nuori ja läheiset, olette lämpimästi tervetulleita kuuntelemaan autismikirjon nuorten yhteistä kokemuspuheenvuoroa neurovähemmistön lasten ja nuorten ”aikuistumisen haasteista” maanantaina 23.10.2023 klo 17.30!

Liity mukaan tästä linkistä. 

PAUTin Nuoret Aktivistit -vaikuttajaryhmän nuoret keskustelevat verkkoluennolla seuraavista teemoista:

  1. Mitä ajattelen siitä, kun minusta tulee joskus aikuinen – pelottaako jokin asia? odotanko 18 vuoden täyttämistä innolla?
  2. Mikä yllätti kun täytin 18 vuotta?
  3. Mitä toivoisin että huomioitaisiin neuropoikkeavin aikuistumisessa? Miten asuminen, työnteko, sairaanhoito ja muut asiat olisi hyvä hoitua?

PAUTin Nuoret Aktivistit ovat tällä hetkellä mukana kokemusasiantuntijakoulutuksessa.

Illan puheenvuorot kestävät noin tunnin, jonka jälkeen on aikaa kysymyksille. Voit esittää kysymyksiä chatin kautta verkkoluennon aikana. Voit lähettää kysymyksiä myös etukäteen lomakkeella tästä linkistä.

Verkkoluento toteutetaan Microsoft Teamsin kautta. Julkaisemme linkin, josta pääset liittymään verkkoluennolle samana päivänä (maanantaina 23.10.) klo 16 mennessä tällä sivulla.

Avaamme Teams-yhteyden klo 17.15. Tulethan viimeistään klo 17.25.  tarkistamaan, että yhteys toimii. Voit liittyä Teamsiin suoraan selaimen kautta ilman rekisteröitymistä tai kirjautumista. Voit siis osallistua myös esimerkiksi nimimerkillä.

Voit halutessasi pitää kamerasi kiinni koko luennon ajan, eikä sinun tarvitse esittäytyä tai puhua lainkaan.

Jos haluat lisätietoja verkkoluennosta tai jos mieleesi tulee muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin sähköpostitse: info@paut.fi.

Lue lisää PAUTin Nuoret Aktivistit -vaikuttajaryhmästä tästä linkistä. 

Antoisaa iltaa!

Siirry takaisin sivun alkuun