Autismikirjon nuorten ja varhaisnuorten lautapeli-ilta

Autismikirjon nuoret ja varhaisnuoret, lämpimästi tervetuloa autismitietoisuuden viikon lautapeli-iltaan PAUTin Ihmeeseen torstaina 4.4. klo 17.30-19.30.!

Pelaamme illan aikana lauta- ja korttipelejä yhdessä uudessa tilassamme. Tarjolla on pientä suolaista syötävää ja herkkuja. Lautapeli-ilta on suunnattu noin 10-29-vuotiaille autismikirjon tai muun neurovähemmistön varhaisnuorille ja nuorille. Voit halutessasi tuoda mukanasi oman pelin yhdessä pelattavaksi.

Saattajat ja läheiset ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan. Huomioithan, että varhaisnuoret (noin 10-14-vuotiaat) osallistuvat iltaan ainoastaan läheisen tai saattajan ohjauksessa.

Riippuen osallistujamäärästä jakaudumme tarvittaessa kahteen eri tilaan ikäryhmittäin: nuoret (noin 15-29) ja varhaisnuoret (noin 10-14). Tilasta löytyy myös hiljainen huone, jonne on tarvittaessa mahdollista vetäytyä omaan rauhaan.

PAUTin Ihme sijaitsee katutasossa osoitteessa Merikasarminkatu 6, Helsinki.
Katso tilan sijainti kartalla tästä linkistä. Paikalle pääset helposti raitiovaunulla numero neljä. Katso raitiovaunun numero neljä aikataulut tästä linkistä.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Jos haluat lisätietoja lautapeli-illasta tai esimerkiksi tilan saavutettavuudesta ja/tai esteettömyydestä tai jos mieleesi tulee muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin: info@paut.fi.

Lue lisää PAUTin Ihmeestä artikkelista tästä linkistä.

Olet lämpimästi tervetullut!

Siirry takaisin sivun alkuun