Jäsenilta: tilkkutäkin virkkausta

Hyvät jäsenet, lämpimästi tervetuloa jäseniltaan PAUTin Ihmeeseen tiistaina 23.4. klo 17.30-19!

Jäsenillan aikana opetellaan virkkaamaan isoäidin neliöitä vapaaehtoisemme Minnan johdolla. Tarkoituksena on aloittaa projekti: tehdään yhdessä PAUTin Ihmeeseen oma isoäidin neliöistä yhteen ommeltu tilkkupeitto. Lankoja löytyy tilasta, mutta omaa ylimääräistä seitsemän veljestä -lankaa saa ottaa mukaan. Virkkuukoukut ovat toistaiseksi vähissä, joten oman 4 mm virkkuukoukun voi ottaa mielellään mukaan.

Ilta on yhdistyksen uusi jäsenetu ja suunnattu PAUTin jäsenille ja jäsenperheille. Saattajat ja läheiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Huomioithan, että lapset ja varhaisnuoret (noin 10-14-vuotiaat) osallistuvat ainoastaan läheisen tai saattajan ohjauksessa.

Ilmoittaudu tästä linkistä.

Voit tulla tutustumaan yhteen jäseniltaan ilman yhdistyksen jäsenyyttä. Liity jäseneksi tästä linkistä. 

PAUTin Ihme sijaitsee katutasossa osoitteessa Merikasarminkatu 6, Helsinki.
Katso tilan sijainti kartalla tästä linkistä. Paikalle pääset helposti raitiovaunulla numero neljä. Katso raitiovaunun numero neljä aikataulut tästä linkistä.

Jos haluat lisätietoja jäsenillasta tai esimerkiksi tilan saavutettavuudesta ja/tai esteettömyydestä tai jos mieleesi tulee muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin: info@paut.fi.

Lue lisää PAUTin Ihmeestä artikkelista tästä linkistä.

Olet lämpimästi tervetullut!

Siirry takaisin sivun alkuun