Jäsenilta: tilkkutäkin virkkausta ja pinssien tekoa

Hyvät jäsenet, lämpimästi tervetuloa jäseniltaan PAUTin Ihmeeseen tiistaina 14.5. klo 17-19!

Jäsenillan aikana opetellaan virkkaamaan isoäidin neliöitä vapaaehtoisemme Minnan johdolla. Tarkoituksena on aloittaa projekti: tehdään yhdessä PAUTin Ihmeeseen oma isoäidin neliöistä yhteen ommeltu tilkkupeitto. Lankoja löytyy tilasta, mutta omaa ylimääräistä seitsemän veljestä -lankaa saa ottaa mukaan. Virkkuukoukut ovat toistaiseksi vähissä, joten oman 4 mm virkkuukoukun voi ottaa mielellään mukaan.

Illan aikana on myös mahdollisuus tehdä pinssikoneella pinssejä erilaisilla teksteillä ja kuvilla.

Ilta on yhdistyksen uusi jäsenetu ja suunnattu PAUTin jäsenille ja jäsenperheille. Saattajat ja läheiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Huomioithan, että lapset ja varhaisnuoret (noin 10-14-vuotiaat) osallistuvat ainoastaan läheisen tai saattajan ohjauksessa.

Jäsenilta on maksuton jäsenille, muille yhden jäsenillan hinta on 10 euroa. Voit tulla tutustumaan yhteen jäseniltaan ilman yhdistyksen jäsenyyttä. Liity jäseneksi tästä linkistä. 

Ilmoittaudu tästä linkistä.

PAUTin Ihme sijaitsee katutasossa osoitteessa Merikasarminkatu 6, Helsinki.
Katso tilan sijainti kartalla tästä linkistä. Paikalle pääset helposti raitiovaunulla numero neljä. Katso raitiovaunun numero neljä aikataulut tästä linkistä.

Jos haluat lisätietoja jäsenillasta tai esimerkiksi tilan saavutettavuudesta ja/tai esteettömyydestä tai jos mieleesi tulee muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin: info@paut.fi.

Lue lisää PAUTin Ihmeestä artikkelista tästä linkistä.

Olet lämpimästi tervetullut!

Siirry takaisin sivun alkuun