Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous 2023

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidetään keskiviikkona 13.12.2023 klo 18.00 – 20.00 Kalliolan setlementtitalon audiotoriossa (Sturenkatu 11, Helsinki). Setlementtitalo sijaitsee Helsingin Alppilassa, Kulttuuritalon lähellä. Aulassa on vahtimestari, joka ohjaa perille. Auditorio sijaitsee 1. kerroksessa.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki yhdistyksen jäsenet. Paikan päälle tulijoille on tarjolla pientä syötävää. Olemme paikalla vastaanottamassa tulijoita klo 17.45 lähtien.

Sinun on mahdollista osallistua kokoukseen myös etänä. Avaamme etäyhteydet klo 17.45. Kokouslinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse viimeistään aamulla 13.12.2023.

Autismiyhdistys PAUT ry:n syyskokouksessa vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksun suuruus vuodelle 2024. Kokouksessa valitaan hallituksen puheenjohtaja, päätetään hallituksen koko, valitaan hallituksen muut jäsenet ja varajäsenet sekä päätetään varajäsenten kutsumajärjestys tulevalle toimikaudelle. Kokouksessa valitaan toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja tai yksi tilintarkastaja ja varatilintarkastaja tulevalle tilikaudelle.

Edellä mainittujen sääntömääräisten asioiden lisäksi kokouksessa päätetään myös sääntöjen muuttamisesta. Hallitus esittää, että yhdistyksen sääntöjen pykälää 19 § Yhdistyksen nimen kirjoittaminen muutetaan siten, että yhdistyksen nimen kirjoittavat jatkossa puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja, molemmat yksin, tai hallituksen päätöksellä hallituksen jäsen tai yhdistyksen toimihenkilö yksin. Yhdistyksen voimassa olevat säännöt löytyvät täältä: https://paut.fi/yhdistyksen-saannot.

Jos olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä, voit asettua syyskokouksessa tai sitä ennen ehdolle. Ota yhteyttä: arto.backstrom@gmail.com.

Tarjoilun varaamiseksi pyydämme kokouspaikalle tulijoita ilmoittautumaan viimeistään perjantaina 8.12.2023. Jos osallistut etänä, ilmoittaudu viimeistään 12.12.2023. ILMOITTAUTUMISLINKKI:  https://link.webropol.com/ep/PAUTsyyskokous2023.

Syyskokouksen esityslistaan voit tutustua täällä.

Kokouksessa käsiteltävät toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2024 tulevat nähtäville näille sivuille myöhemmin.

Tervetuloa!

Autismiyhdistys PAUT ry:n hallitus

 

Siirry takaisin sivun alkuun