Vertaistukiryhmä Vipu

Autismikirjon nuorten vanhemmille suunnattu Vipu-vertaistukiryhmä kokoontuu Helsingissä kuukausittain torstai-iltaisin klo 18.00–20.00. Torstain 5.10. ryhmäkerran alussa on vierailijana Meri Aaltonen Mahdollisuus Lapselle ry:stä. Meri kertoo Antoisa-hankkeesta, jonka tarkoituksena on selvittää autismikirjon 16-29-vuotiaille nuorille soveltuvia harrastusmuotoja ja vahvistaa nuorten hyvinvointia lisäämällä vapaa-ajanvieton valinnan mahdollisuuksia. Merin vierailun (30 min) jälkeen ilta jatkuu vertaistuellisen keskustelun merkeissä.

Syksyn 2023 tulevat tapaamiset: to 2.11. | to 7.12.
Ei ennakkoilmoittautumista.

Vipu on suunnattu ei-kehitysvammaisten nuorten (noin 13-vuotiaasta ylöspäin), aikuistuvien nuorten ja nuorten aikuisten vanhemmille.

Jaamme ryhmässä esimerkiksi kokemuksia arjesta sekä vinkkejä arjen haastaviin tilanteisiin kahvi- ja teekupposten äärellä. Ryhmä on maksuton ja avoin kaikille kohderyhmään kuuluvien autismikirjon nuorten vanhemmille.

Ryhmällä on oma WhatsApp-ryhmä, johon voit halutessasi liittyä ja jatkaa keskustelua myös vertaiskokoontumisen ulkopuolella. Ryhmään voit liittyä osallistuessasi Vipu-ryhmän tapaamiseen, liittymisohjeet saat ryhmässä.

Vipu kokoontuu Leikkipuisto Taivallahden tiloissa (Pohjoinen Hesperiankatu 22). Ryhmää ohjaa PAUTin Christina Alho.

Kaipaatko lisätietoja? Kysy sähköpostitse: christina.alho(at)paut.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan sekä uudet että vanhat kävijät!

Siirry takaisin sivun alkuun