Vertaistukiryhmä Vipu

Lämpimästi tervetuloa autismikirjon nuorten läheisille suunnattuun vertaistukiryhmä Vipuun keskiviikkona 17.4. klo 17.30-19.30.

Tapaaminen järjestetään tällä kertaa omassa tilassamme PAUTin Ihmeessä, osoitteessa Merikasarminkatu 6, Helsinki. Katso kuva sijainnista tämän sivun alareunasta. Katso sijainti kartalla tästä linkistä.

Ryhmän ohjaa PAUTin Johanna Vuori-Karvia.

Kevään 2024 tapaamiset klo 17.30-19.30.:
to 18.1. | ti 13.2. | ti 12.3. | ke 17.4. |ke 15.5.

Maksuttomiin tapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.
Katso tilojen sijainti kartalla tästä linkistä.

Vipu on suunnattu autismikirjon nuorten (noin 13-vuotiaasta ylöspäin), aikuistuvien nuorten ja nuorten aikuisten läheisille. Jaamme ryhmässä esimerkiksi kokemuksia arjesta sekä vinkkejä haastaviin tilanteisiin kahvi- ja teekupposten äärellä. Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan myös ilman diagnoosia ja/tai yhdistyksen jäsenyyttä.

Vertaistukiryhmällä on oma WhatsApp-ryhmä, johon voit halutessasi liittyä ja jatkaa keskustelua myös tapaamisten ulkopuolella. Saat liittymisohjeet vertaistukiryhmän tapaamisessa.

Jos haluat lisätietoja vertaistukiryhmän tai esimerkiksi tilan saavutettavuudesta ja/tai esteettömyydestä tai jos mieleesi tulee muuta kysyttävää, ota yhteyttä: info@paut.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan sekä uudet että vanhat kävijät!

Siirry takaisin sivun alkuun