Varhaisnuorten tapaaminen

Lämpimästi tervetuloa Nuorten toimintakalenterin varhaisnuorten (noin 10-14-vuotiaat) vertaistukiryhmän avoimeen tapaamiseen lauantaina 20.1. klo 14-17! Tapaamisessa suunnitellaan yhdessä kevätkauden ohjelmaa ja retkiä.

Kevään 2024 tapaamiset lauantaisin klo 14-17:
20.1. | 17.2. | 16.3. | 13.4. | 11.5.

Maksuttomat tapaamiset järjestetään PAUTin yhteistyökumppani HERO ry:n tiloissa Helsingissä. Katso tilojen sijainti kartalla tästä linkistä. Tapaamisissa voi esimerkiksi pelata lautapelejä, jutella tai vain hengailla. Tapaamisissa on mukana vapaaehtoisemme Leena. Saattajat ja läheiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan tapaamisiin!

Nuorten toimintakalenterin varhaisnuorten ryhmä on noin 10-14-vuotiaiden autismi- ja neurokirjon varhaisnuorten oma vertaistuki- ja harrasteryhmä, joka tapaa kuukausittain avoimissa tapaamisissa sekä erilaisilla retkillä. Varhaisnuoret ovat vierailleet muun muassa Fazerin tehtaalla ja  luonnontieteellisessä museossa.

Nuorten toimintakalenterin varhaisnuorten ryhmän ohjelma päivittyy näille verkkosivuille säännöllisesti vuoden aikana. Liittymällä Nuorten toimintakalenterin omaan WhatsApp-ryhmään saat tuoreimmat tiedot varhaisnuorten tapaamisista ja tarkemmasta ohjelmasta.

Liity WhatsApp-ryhmään lähettämällä puhelinnumerosi ja nimesi sisältävän sähköpostin osoitteeseen: info@paut.fi. Saattajat ja läheiset ovat lämpimästi tervetulleita myös WhatsApp-ryhmään.

Jos haluat lisätietoja vertaistukiryhmästä tai esimerkiksi tilojen saavutettavuudesta ja/tai esteettömyydestä tai jos mieleesi tulee muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin: info@paut.fi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan omana itsenäsi!

Siirry takaisin sivun alkuun