Autismikirjon varhaisnuorten retki Kuusijärvelle

Lämpimästi tervetuloa Nuorten toimintakalenterin varhaisnuorten (noin 10-14-vuotiaat) vertaistukiryhmän retkelle Vantaan Kuusijärvelle lauantaina 2.3. klo 14 alkaen!

Tavataan Kuusijärven parkkipaikan infotaulun luona ja kävellään siitä yhdessä nuotiopaikalle. Vastassa sinua on varhaisnuorten ryhmän vapaaehtoinen Leena. Varhaisnuoret osallistuvat retkelle omien vanhempien ohjauksessa ja vastuulla.

Mukaan voi ottaa omat eväät. Alueella on myös kahvila, josta voi halutessaan ostaa esimerkiksi virvokkeita omakustanteisesti. Lisätietoja kahvilasta ja Kuusijärven alueesta tästä linkistä. 

Nuorten toimintakalenterin varhaisnuorten ryhmä on noin 10-14-vuotiaiden autismikirjon ja muun neurovähemmistön varhaisnuorten oma vertaistuki- ja harrasteryhmä, joka tapaa kuukausittain avoimissa tapaamisissa sekä erilaisilla retkillä. Varhaisnuoret ovat vierailleet muun muassa Fazerin tehtaalla, Superparkissa ja luonnontieteellisessä museossa. Löydät tietoa kevään 2024 avoimista tapaamisista PAUTin tapahtumakalenterista tästä linkistä. 

Varhaisnuorten ryhmän ohjelma päivittyy näille verkkosivuille säännöllisesti vuoden aikana. Liittymällä Nuorten toimintakalenterin omaan WhatsApp-ryhmään saat tuoreimmat tiedot myös varhaisnuorten tapaamisista ja tarkemmasta ohjelmasta.

Liity WhatsApp-ryhmään lähettämällä puhelinnumerosi ja nimesi sisältävän sähköpostin osoitteeseen: info@paut.fi. Saattajat ja läheiset ovat lämpimästi tervetulleita myös WhatsApp-ryhmään.

Jos haluat lisätietoja vertaistukiryhmästä tai esimerkiksi tilojen saavutettavuudesta ja/tai esteettömyydestä tai jos mieleesi tulee muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin: info@paut.fi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan omana itsenäsi!

Siirry takaisin sivun alkuun