Varhaisnuorten retki Superparkiin

Lämpimästi tervetuloa Nuorten toimintakalenterin varhaisnuorten (noin 10-14-vuotiaat) vertaistukiryhmän retkelle Vantaan Superparkiin lauantaina 3.2. klo 12-14!

Retki on omakustanteinen ja jokainen voi ostaa omalle perheelleen sopivimman lippuvaihtoehdon Superparkin lippukassalta tai ennakkoon verkosta. Tutustu lippuvaihtoehtoihin ja osta lippu tästä linkistä. Varhaisnuoret osallistuvat retkelle omien vanhempien ohjauksessa ja vastuulla. Retkellä on mukana PAUTin vapaaehtoinen Leena, joka on vastassa lippukassalla klo 12.

Nuorten toimintakalenterin varhaisnuorten ryhmä on noin 10-14-vuotiaiden autismi- ja neurokirjon varhaisnuorten oma vertaistuki- ja harrasteryhmä, joka tapaa kuukausittain avoimissa tapaamisissa sekä erilaisilla retkillä. Varhaisnuoret ovat vierailleet muun muassa Fazerin tehtaalla ja  luonnontieteellisessä museossa. Löydät tietoa kevään 2024 avoimista tapaamisista PAUTin tapahtumakalenterista tästä linkistä. 

Nuorten toimintakalenterin varhaisnuorten ryhmän ohjelma päivittyy näille verkkosivuille säännöllisesti vuoden aikana. Liittymällä Nuorten toimintakalenterin omaan WhatsApp-ryhmään saat tuoreimmat tiedot varhaisnuorten tapaamisista ja tarkemmasta ohjelmasta.

Liity WhatsApp-ryhmään lähettämällä puhelinnumerosi ja nimesi sisältävän sähköpostin osoitteeseen: info@paut.fi. Saattajat ja läheiset ovat lämpimästi tervetulleita myös WhatsApp-ryhmään.

Jos haluat lisätietoja vertaistukiryhmästä tai esimerkiksi tilojen saavutettavuudesta ja/tai esteettömyydestä tai jos mieleesi tulee muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin: info@paut.fi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan omana itsenäsi!

Siirry takaisin sivun alkuun