Vapaaehtoisten ilta

Ennakkoilmoittautuminen avataan pian.

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä autismikirjon henkilöiden ja heidän läheistensä parissa? Toimitko jo PAUTilla vapaaehtoisena?

Olet lämpimästi tervetullut vapaaehtoisten iltaan PAUTin Ihmeeseen tiistaina 6.8. klo 17.30-19.30.!

Illan aikana kuulet vapaaehtoistyön mahdollisuuksista PAUTilla sekä vapaaehtoisuuden käytännön asioista syyskauteen liittyen. Tarjolla on myös hävikkiruokapäivällistä sekä kahvia ja teetä. Illan emäntänä on PAUTin toiminnanjohtaja Johanna Vuori-Karvia.

Lue vapaaehtoistyön mahdollisuuksista tästä linkistä.

Kenelle vapaaehtoisten ilta on suunnattu?

Vapaaehtoisten ilta on PAUTin vapaaehtoisille ja kaikille vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille. Osallistuminen ei sido vapaaehtoistyöhön.

Voit osallistua vapaaehtoisten iltaan veloituksetta myös ilman PAUTin jäsenyyttä. Ilmoittautuminen avataan pian.

Noudatamme kaikessa toiminnassamme turvallisemman tilan periaatteita. Tutustu PAUTin turvallisemman tilan periaatteisiin tästä linkistä (linkki lisätään elokuussa 2024).

Missä vapaaehtoisten ilta järjestetään?

Vapaaehtoisten ilta järjestetään PAUTin omassa toimitilassa ”PAUTin Ihmeessä” osoitteessa Merikasarminkatu 6, Helsinki. Katso PAUTin Ihmeen sijainti kartalla tästä linkistä. Pääset parhaiten perille raitiovaunulla numero 4, päätepysäkki on ”ulkoministeriö”. Katso raitiovaunun aikataulut ja reitti tästä linkistä.

Jos haluat lisätietoja vapaaehtoisten illasta tai esimerkiksi tilan saavutettavuudesta ja/tai esteettömyydestä tai jos mieleesi tulee muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin: info@paut.fi.

Olet lämpimästi tervetullut!

Siirry takaisin sivun alkuun