Vantaan vertaistukiryhmä

Ei ennakkoilmoittautumista.

Olet lämpimästi tervetullut voimaantumaan autismikirjon lasten ja nuorten läheisten Vantaan vertaistukiryhmään torstaina 12.9. klo 18–19.30.

Tapaamiset järjestetään Vantaan Myyrmäessä sijaitsevan Myyrmäkitalon isossa neuvotteluhuoneessa. Osoite on Paalutori 3, Vantaa. Katso tilan sijainti kartalla tästä linkistä. Saapumisohjeet sisätilaan löydät tämän sivun lopusta. Lue lisää Myyrmäkitalosta tästä linkistä.

Syksyn 2024 tapaamiset torstaisin klo 18-19.30.
12.9. | 10.10. | 7.11. | 5.12.

Ryhmää ohjaavat PAUTin vapaaehtoiset: Pia, Nea ja Sirpa.

PAUTin jäsenet osallistuvat vertaistukiryhmän tapaamisiin veloituksetta. Muille yhden tapaamisen hinta on 10 euroa / henkilö. Maksuohjeet lisätään verkkosivuille elokuussa 2024.

Lue lisää jäsenyydestä ja liity jäseneksi tästä linkistä. Voit tulla tutustumaan jäsenille veloituksettomiin tapahtumiin yhden kerran ennen jäseneksi liittymistä.

Tapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Jaamme tapaamisissa esimerkiksi arjen onnistumisia, erilaisia tunteita ja haasteita sekä vinkkejä niistä selviytymiseen. Vertaistukiryhmistä voi saada myös hyviä käytännön vinkkejä esimerkiksi erilaisista tuen muodoista.

Tapaamiset ovat avoimia kaikille autismikirjon lasten ja nuorten läheisille. Tapaamisen ajaksi ei ole järjestetty lastenhoitoa. Vertaistukiryhmään voi osallistua ilman diagnooseja.

Noudatamme kaikessa toiminnassamme turvallisemman tilan periaatteita. Tutustu PAUTin turvallisemman tilan periaatteisiin tästä linkistä (linkki lisätään elokuussa 2024).

Jos haluat lisätietoja vertaistukiryhmän tai esimerkiksi tilan saavutettavuudesta ja/tai esteettömyydestä tai jos mieleesi tulee muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin: info@paut.fi. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin viikon sisällä yhteydenotosta.

Lämpimästi tervetuloa osallistumaan!

Saapumisohjeet

Siirry takaisin sivun alkuun