Vaellusretki Sipoonkorven kansallispuistoon

Tervetuloa retkelle Sipoonkorven kansallispuistoon su 26.11 klo 13.00-15.00

Luontoretki alkaa Sipoonkorven Tasakallion tien parkkipaikalta klo 13.00 kohti Storträskin luontopolkua. Hyväkulkuinen hiekkapohjainen polku 1,5km pitkä ja perillä lammen rannalla laavu, jossa katos. WC löytyy myös. Makkarat sekä vaahtokarkit grillataan yhdessä ja nautitaan luonnon rauhasta.🌲🌲

Valmistautuminen retkeen

Sopiva vaatetus: Huolehdithan itsellesi säänmukaisen varustuksen, varsinkin taukopaikalla voi tulla helposti kylmä. Meiltä saat lainaan istuma-alustan. Kerrospukeutuminen on parasta. Omia eväitä voi ottaa sekä termariin kuumaa juotavaa.

Kokoontuminen

Tasakalliontien parkkipaikalla n. 13.00. Jos et löydä, niin soita Suville puh.0449896807 tai Eijalle ‪050 5840657. Ajo-ohje infon lopussa.

Laavupaikalla

Laavupaikalla voi olla muitakin ihmisiä ja hetken odotteluun kannattaa varautua. Asy ja Paut tarjoavat jokaiselle, joka haluaa makkaran sekä vaahtokarkkeja grillattavaksi. Makkara on perus camping (merkki Atria). Lisäksi tarjolla kivennäisvettä, ketsuppia, sinappia. Omia eväitä voit syödä ja grillata myös. Termariin kahvia, kaakaota tai teetä on hyvä idea ottaa lämmikkeeksi.

Pyrimme viettämään laavupaikalla aikaa rauhassa noin tunnin ajan, jolloin ehdimme myös jutella ja hengähtää luonnon äärellä. Samalla mahdollisuus kuvata luontoa.

Laavupaikalla on kuivakäymälä (WC). Minulta saa vessapaperia.

Lähtö laavupaikalta takaisin parkkipaikalle suunnilleen: 14.30 ja parkkipaikalla takaisin n. 15.00.

Voit laittaa meille tekstiviestiä tai soittaa, jos tulee vielä viime hetken kysyttävää.

Vetäjinä :

Suvi Heilman (ASY) puh. 044 9896807 ja Eija Kilgast (Paut) ‪050 5840657

Ilmoittautuminen: lähetä sähköpostia suvi.heilman(a)asy.fi

Retkelle mukaan ovat tervetulleita kaikki autismikirjon henkilöt ja heidän perheensä. Tällä retkellä osallistujapaikkoja PAUTin kautta on varattu ohjaajien lisäksi seitsemän (7). Perheenjäseniä ei lasketa mukaan tähän seitsemään, vaan he voivat tulla lisäksi.

 

Ajo-ohje: Laita navigaattoriin: Tasakalliontie Vantaa

Ohje reitin loppupäässä:

Sotungintie -> Nybyggetintie -> kun haarautuu käänny oikealle jatkaen Nybyggetintietä ->  Tasakalliontie – etsi parkkipaikka.

Huom. Sipoonkorven parkkialueilla ollut joskus automurtoja. Ethän jätä autoon näkyville mitään arvokasta.

Saapumisohjeet julkisilla https://www.luontoon.fi/sipoonkorpi/saapuminen

Jos olet kiinnostunut tulemaan julkisilla reittiä voi katsoa www.reittiopas.fi ja kimppakyytejä kysellä.

Siirry takaisin sivun alkuun