Perheilta autismikirjon perheille

Ennakkoilmoittautuminen avataan pian.

Lämpimästi tervetuloa perheiltaan PAUTin Ihmeeseen torstaina 8.8. klo 17.30-19.30.!

Syömme illan aikana hävikkiruokapäivällistä, pelaamme lauta- ja korttipelejä, jutustelemme ja hengailemme yhdessä.

Kenelle perheilta on suunnattu?

Torstaisin PAUTin Ihmeessä järjestettävä perheilta on suunnattu autismikirjon perheille. Perheiltaan voi halutessaan osallistua myös yksittäinen henkilö. Huomioithan, että alle 15-vuotiaat lapset ja varhaisnuoret osallistuvat toimintaan ainoastaan läheisen tai avustajan kanssa. Läheisen tai avustajan tulee olla läsnä koko tapaamisen ajan, lapset ovat tapaamisen ajan omien aikuistensa vastuulla.

Tapaamisiin voi osallistua ilman diagnooseja.

Noudatamme kaikessa toiminnassamme turvallisemman tilan periaatteita. Tutustu PAUTin turvallisemman tilan periaatteisiin tästä linkistä (linkki lisätään elokuussa 2024).

Missä ja milloin tapaamiset järjestetään?

Syksyn 2024 perheillat jokaisen viikon torstaina ajalla 1.8.-19.12.2024 klo 17.30.-19.30.

Tapaamiset järjestetään PAUTin omassa toimitilassa ”PAUTin Ihmeessä” osoitteessa Merikasarminkatu 6, Helsinki. Katso PAUTin Ihmeen sijainti kartalla tästä linkistä. Pääset parhaiten perille raitiovaunulla numero 4, päätepysäkki on ”ulkoministeriö”. Katso raitiovaunun aikataulut ja reitti tästä linkistä.

Maksaako perheiltaan osallistuminen ja tarvitaanko ennakkoilmoittautumista?

Jäsenet osallistuvat perheiltoihin veloituksetta. Muille yhden perheillan hinta on 10 euroa / henkilö. Maksuohjeet lisätään verkkosivuille elokuussa 2024.

Alle 13-vuotiaat lapset voivat osallistua läheisen jäsenyydellä ilman omaa varsinaista jäsenyyttä tai perhejäsenyyttä. Yli 13-vuotiailla tulee olla oma varsinainen jäsenyys (30 euroa/vuosi) tai perhejäsenyys (10 euroa/vuosi). Lue lisää jäsenyydestä ja liity jäseneksi tästä linkistä. Voit tulla tutustumaan jäsenille veloituksettomiin tapahtumiin yhden kerran ennen jäseneksi liittymistä.

Perheiltoihin ilmoittaudutaan ennakkoon. Ilmoittautuminen avataan pian. Emme lähetä erillistä vahvistusviestiä ilmoittautuneille. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen: info@paut.fi.

Mitä perheilloissa tehdään ja kenen kanssa?

Perheilloissa syödään hävikkiruokapäivällistä, pelataan erilaisia pelejä, katsotaan elokuvia, tehdään käsitöitä, jutustellaan sekä hengaillaan turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Perheiltojen teemat ja tarkempi ohjelma päivittyy säännöllisesti verkkosivujen tapahtumakalenteriin kulloisenkin perheillan tapahtuman kohdalle.

Perheilloissa paikalla ovat PAUTin työntekijät ja vapaaehtoiset: Johanna ja Justin.

Jos haluat lisätietoja perheillasta tai esimerkiksi tilan saavutettavuudesta ja/tai esteettömyydestä tai jos mieleesi tulee muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin: info@paut.fi.

Olette lämpimästi tervetulleita!

Siirry takaisin sivun alkuun