PAUTin keilausvuoro

Lämpimästi tervetuloa PAUTin keilausvuorolle lauantaina 13.4. klo 14-15. Keilausvuoro on suunnattu autismikirjon lapsille, nuorille ja aikuisille sekä heidän läheisilleen. Keilaamassa mukana on vapaaehtoisemme Eija.

Kevään 2024 PAUTin keilausvuorot lauantaisin klo 14-15 Talin Keilahallilla:
20.1. | 17.2. | 9.3. | 13.4. | 11.5.

Keilaratoja on varattu PAUTin nimellä neljä tai viisi. Keilaajat sijoitellaan Eijan johdolla keilahallilla radoille perhekunnittain tai ikäjakaumaltaan sopiviin kokoonpanoihin kulloisenkin kerran osallistujien mukaan.

Keilauksen jälkeen voi jäädä hetkeksi kahvioon virvokkeita nauttimaan ja vaihtamaan kuulumisia yhdessä.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Omakustanteinen keilausmaksu on 8 euroa / keilaaja. Kerro keilahallin kassalla tulevasi PAUTin keilausvuorolle ja maksa keilausmaksu samalla kassalle. Maksu sisältää kenkä- ja ratamaksun.

Keilahallin pysäköinnistä: Kun saavut keilahallille autolla, näppäile keilahallin kassan vieressä olevaan tablettiin autosi rekisterinumero, ja saat kolme tuntia ilmaista parkkiaikaa.

Lisätietoja Talin Keilahallista löydät tästä linkistä.  
Katso keilahallin sijainti kartalla tästä linkistä. 

Jos haluat lisätietoja keilausvuorosta tai esimerkiksi tilojen saavutettavuudesta ja/tai esteettömyydestä tai jos mieleesi tulee muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin: info@paut.fi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan omana itsenäsi!

Siirry takaisin sivun alkuun