PAUTin keilausvuoro

ei ennakkoilmoittautumista

Lämpimästi tervetuloa PAUTin keilausvuorolle lauantaina 10.8. klo 14-15 Talin keilahallille Helsinkiin osoitteeseen Huopalahdentie 28, Helsinki.

Keilausvuoro on suunnattu autismikirjon lapsille, nuorille ja aikuisille sekä heidän läheisilleen. Keilausvuorolle voit osallistua myös ilman PAUTin jäsenyyttä. Keilaamassa mukana on vapaaehtoisemme Eija.

Syksyn 2024 PAUTin keilausvuorot lauantaisin klo 14-15:
10.8. | 28.9. | 19.10. | 23.11. | 14.12.

Ennakkoilmoittautumista keilaukseen ei tarvita. Omakustanteinen keilausmaksu on 8 euroa / keilaaja. Kerro keilahallin kassalla tulevasi PAUTin keilausvuorolle ja maksa keilausmaksu samalla kassalle. Maksu sisältää kenkä- ja ratamaksun.

Keilahallin pysäköinnistä: Kun saavut keilahallille autolla, näppäile keilahallin kassan vieressä olevaan tablettiin autosi rekisterinumero, ja saat kolme tuntia ilmaista parkkiaikaa.

Lisätietoja Talin Keilahallista löydät tästä linkistä.  
Katso keilahallin sijainti kartalla tästä linkistä. 

Keilaratoja on varattu PAUTin nimellä viisi tai kuusi. Keilaajat sijoitellaan Eijan johdolla keilahallilla radoille perhekunnittain tai ikäjakaumaltaan sopiviin kokoonpanoihin kulloisenkin kerran osallistujien mukaan.

Keilauksen jälkeen jäämme yhdessä kahvioon nauttimaan virvokkeita omakustanteisesti ja vaihtamaan kuulumisia. Eija on paikalla klo 16 asti.

Jos haluat lisätietoja keilausvuorosta tai esimerkiksi tilojen saavutettavuudesta ja/tai esteettömyydestä tai jos mieleesi tulee muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin: info@paut.fi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan omana itsenäsi!

Siirry takaisin sivun alkuun