Patikointiretki Espoon Luukkiin

Lämpimästi tervetuloa patikoimaan ja grillaamaan Espoon Luukin ulkoilualueen seitsemän lammen kierrokselle sunnuntaina 18.6. klo 13-18!

Järjestämme retken yhteistyössä Suomen Autismikirjon yhdistys ASY:n kanssa. Lue lisää ASY:sta tästä linkistä. Retken vapaaehtoisina puuhanaisina ovat Suvi Lehtinen ASY:sta ja Eija Kilgast PAUTista.

Retki on avoin autismikirjon henkilöille, perheille ja läheisille. Otathan huomioon reitin luonteen, ja arvioit perheen pienimpien jaksamisen ilmoittautuessasi.

Seitsemän lammen kierros on keskivaativa luontoreitti, jonka pituus on 8,6 kilometriä. Valitettavasti reitti ei ole esteetön. Kävelytahtimme on kuitenkin rauhallinen ja pidämme sekä eväs- että grillaustauon matkan varrella. Tutustu reittiin Retkipaikka.fi -sivuston artikkelista tästä linkistä.

Aloitamme retken Luukin pysäköintialueelta klo 13 ja päätämme retken samaan paikkaan noin klo 18. Katso pysäköintialueen sijainti kartalla tästä linkistä.  

Voit saapua pysäköintialueelle itsenäisesti tai yhdessä muiden retkelle lähtijöiden kanssa julkisen liikenteen bussilla.

Ilmoittauduthan viimeistään ke 14.6. sähköpostitse Suville: suvi.lehtinen@asy.fi.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä osallistujan nimi, puhelinnumero, mahdolliset ruoka-aineallergiat sekä makkaravalintasi: vaihtoehtoina ovat perinteinen grillimakkara tai vegemakkara. Kerro myös, mikäli toivot yhdessä kulkemista julkisilla.

Suvi lähettää sinulle paluusähköpostissa infokirjeen, joka sisältää tarkemmat ohjeet retkestä.

Mikäli haluat lisätietoja retkestä, ota yhteyttä Suviin: suvi.lehtinen@asy.fi.

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan kesäisestä luonnosta ja hyvästä seurasta!

Siirry takaisin sivun alkuun