Verkkoluennot nuorille: kokemusasiantuntija Siiri – ”Elämäni peruskoulun jälkeen”

  • Päivä: keskiviikko 24.5.2023
  • Kello: 18:30
  • Paikka: TEAMS
  • Hinta: maksuton

Verkkoluennot nuorille alkavat!

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan autismikirjon nuoren kokemuspuheenvuoroa elämästä peruskoulun jälkeen!

Autismiyhdistys PAUT aloittaa nuorten verkkoluentojen sarjan. Ensimmäisen luento pidetään keskiviikkona 24.5.2023 klo 18.30 alkaen ja silloin kuulemme koulutettua kokemusasiantuntijaa,  19-vuotiasta Siiriä. Siiri kertoo, mitä valintoja hän teki peruskoulun päättymisen jälkeen ja minkälaisia haasteita hän kohtasi mutkaisella tiellään kohti aikuisuutta. Siiri on mennyt sitkeästi kohti unelmiaan, ja nyt toisen asteen opintojen jälkeen tie työelämään on auennut. Autismin Siiri näkee haasteista huolimatta myös vahvuutena.

”Autismi on mulle työelämässä todella tärkeä ase, vaikkakin myös haasteensa tuo.”

Illan verkkoluento toteutetaan Microsoft TEAMSin kautta. Avaamme yhteyden jo kello 18.15. Tule ajoissa tarkistamaan, että yhteydet toimivat. TEAMSiin voi osallistua suoraan selaimen kautta, siihen ei ole pakko rekisteröityä. Voit siis osallistua esimerkiksi vain nimimerkillä.

Voit pitää koko luennon ajan kamerasi kiinni eikä sinun tarvitse esittäytyä tai puhua lainkaan. Siirin puheenvuoro kestää noin puoli tuntia, jonka jälkeen on aikaa kysymyksille. Voit esittää kysymyksiä chatin kautta tai voit myös kirjoittaa kysymyksiä valmiiksi ilmoittautumislomakkeelle. Luemme kysymyksiä Siirille puolestasi luennon lopuksi.

Ilmoittaudu tapahtumaan tällä lomakkeella.

Muista ilmoittautua 23.5.2023 mennessä. Lähetämme ilmoittautuneille linkin verkkoluennolle 23.5.2023.

Luennosta tehdään myös tallenne, jota ilmoittautuneet pääsevät katsomaan luennon jälkeen.

Siirry takaisin sivun alkuun