Varhaisnuorten ja Nuorten toimintakalenterin yhteiset pikkujoulut

Lämpimästi tervetuloa Varhaisnuorten  ja Nuorten Toimintakalenterin yhteisiin pikkujouluihin lauantaina 9.12. klo 14-19! 

Tapaaminen alkaa klo 14 varhaisnuorten (noin 10-14 -vuotiaat) tapaamisella. Nuoret (noin 15-29 -vuotiaat) ovat tervetulleita mukaan klo 15 alkaen. Tapaamisessa ovat mukana vapaaehtoisemme Leena ja Sanna.

Pikkujoulujen ohjelmassa on lahjoja, pientä herkuttelua, yhdessäoloa sekä valomaalausta puhelimen avulla. Onnistuminen taattu!

Lahjoista: varaathan tapaamiseen mukaasi korkeintaan viisi euroa maksavan, käytetyn tai uuden pienen lahjan valmiiksi paketoituna. Jokainen lahjan tuonut osallistuja pääsee onkimaan itselleen pienen lahjan muistoksi.

Maksuton pikkujoulutapaaminen järjestetään tuttuun tapaan PAUTin yhteistyökumppani HERO ry:n tiloissa Helsingissä.


Nuorten toimintakalenteri on 15-29 -vuotiaiden neurokirjon nuorten oma vertaistuki- ja harrasteryhmä, joka tapaa pääsääntöisesti muutaman kerran kuukaudessa. Saattajat ja läheiset ovat tervetulleita osallistumaan. Varhaisnuorten ryhmä on tarkoitettu noin 10-14-vuotiaille nuorille. Saattajat ja läheiset  ovat tervetulleita mukaan tapaamisiin.

Syksyn 2023 tapaamiset lauantaisin klo 15–19:
26.8. | 9.9. | 23.9. | 7.10. | 28.10. | 11.11. | 25.11. | 9.12. Pikkujoulut | 16.12 Retki Fazerin tehtaalle

Nuorten toimintakalenterin ohjelma päivittyy säännöllisesti vuoden aikana. Nuoret ovat vierailleet muun muassa paloasemalla, Helsingin observatoriossa, luonnontieteellisessä museossa, Seurasaaressa ja Linnanmäellä.

Tapaamisia luotsaavat vuorotellen  PAUTin vapaaehtoiset Eija ja Sanna ja varhaisnuorten ryhmää Leena.

Tapaamiset jatkuvat keväällä 2024. Ilmoitamme kevään aikatauluista mahdollisimman pian.

Liittymällä Nuorten toimintakalenterin omaan WhatsApp-ryhmään saat tuoreimmat tiedot nuorten tapaamisista ja tarkemmasta ohjelmasta. WhatsApp-ryhmään voi liittyä sekä nuori että vanhempi.

Pääset liittymään WhatsApp-ryhmään lähettämällä puhelinnumerosi ja nimesi sisältävän sähköpostin osoitteeseen: info@paut.fi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan omana itsenäsi!

Siirry takaisin sivun alkuun