Autismikirjon nuorten tapaaminen ja retki Helsingin Observatorioon

Lämpimästi tervetuloa nuorten vertaistukiryhmä: Nuorten toimintakalenterin avoimeen tapaamiseen lauantaina 9.3. klo 15-18! Tapaaminen on Hero ry:n tiloissa Helsingissä. Vapaaehtoisina paikalla ovat Ykä ja Anni.

Retki Helsingin Observatorioon

Tänä lauantaina tarjolla on myös klo 15-16 opastettu kierros Helsingin Observatorioon. Retkelle voivat ilmoittautua sekä varhaisnuoret (noin 10-14-vuotiaat) läheistensä kanssa että nuoret (noin 15-29-vuotiaat). Läheiset ja avustajat ovat lämpimästi tervetulleita!

Observatorio on Tähtitorninvuorella sijaitseva Tiedemuseo Liekin tähtitieteen yleisökeskus. Historiallisessa Helsingin observatorion rakennuksessa on näyttelyitä ja oppaan kanssa pääsemme kurkistamaan lisäksi vanhoihin havaintotorneihin ja näkemään planetaarioesityksen. Torneissa ei ole lämmitystä, joten takit noudetaan narikasta erikseen tätä varten.

Vapaaehtoisemme Sanna on sinua vastassa Observatoriolla klo 14.45. Osoite on Koperniuksentie 1, Helsinki. Saavuthan paikalle ajoissa klo 14.45. lipun ostoa ja päällysvaatteiden riisumista varten. Katso sijainti kartalla tästä linkistä.
Löydät lisätietoa saapumisesta ja saavutettavuudesta tästä linkistä.

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Kierrokselle mahtuu mukaan 20 henkilöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu mukaan Webropol-lomakkeella tästä linkistä viimeistään perjantaina 8.3. Muistathan ilmoittaa jokaisen osallistujan, myös läheisen tai avustajan.

PAUT kustantaa opastuksen LähiTapiolan tukitonnilla, joka myönnettiin Nuorten toimintakalenterin toimintaan vuodelle 2024. Pääsymaksu on jokaiselle osallistujalle omakustanteinen. Pääsymaksun hinta on 0 € alle 18-vuotiaille ja 10 € aikuisille. Maksaminen onnistuu paikan päällä infopisteen kassaan käteisellä tai maksukortilla. Lisätietoa lippujen hinnoista löydät tästä linkistä.

Opastuksen päättyessä klo 16 halukkaat nuoret (noin 15-29-vuotiaat) voivat jatkaa matkaa Sannan kanssa Heron tiloihin nuorten avoimeen tapaamiseen. Tervetuloa!

Kevään 2024 avoimet tapaamiset lauantaisin klo 15-18:
13.1. | 27.1. | 10.2. | 24.2. | 9.3. | 23.3. | 6.4. | 20.4.| 4.5. | 18.5.

Maksuttomat tapaamiset järjestetään PAUTin yhteistyökumppani HERO ry:n tiloissa Helsingissä. Katso tilojen sijainti kartalla tästä linkistä. Tapaamisissa voi esimerkiksi pelata lautapelejä, jutella tai vain hengailla. Tapaamisissa ovat mukana vuorotellen vapaaehtoisemme Eija ja Sanna.

Nuorten toimintakalenteri on noin 15-29-vuotiaiden autismi- ja neurokirjon nuorten oma vertaistuki- ja harrasteryhmä, joka tapaa kuukausittain avoimissa tapaamisissa sekä erilaisilla retkillä. Nuoret ovat vierailleet muun muassa paloasemalla, Helsingin observatoriossa, luonnontieteellisessä museossa, Seurasaaressa ja Linnanmäellä.

Nuorten toimintakalenterin ohjelma päivittyy näille verkkosivuille säännöllisesti vuoden aikana. Liittymällä Nuorten toimintakalenterin omaan WhatsApp-ryhmään saat tuoreimmat tiedot nuorten tapaamisista ja tarkemmasta ohjelmasta.

Liity WhatsApp-ryhmään lähettämällä puhelinnumerosi ja nimesi sisältävän sähköpostin osoitteeseen: info@paut.fi.

Saattajat ja läheiset ovat lämpimästi tervetulleita WhatsApp-ryhmään sekä osallistumaan tapaamisiin!

Jos haluat lisätietoja vertaistukiryhmästä tai esimerkiksi tilojen saavutettavuudesta ja/tai esteettömyydestä tai jos mieleesi tulee muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin: info@paut.fi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan omana itsenäsi!

Siirry takaisin sivun alkuun