Autismikirjon nuorten tapaaminen ja LähiTapiolan kuvaus

Lämpimästi tervetuloa nuorten vertaistukiryhmä: Nuorten toimintakalenterin avoimeen tapaamiseen lauantaina 4.5. klo 15-18! Tässä tapaamisessa kuvataan materiaalia LähiTapiolan lähilahjoitushakua varten.

Tietoa kuvauksista

Autismiyhdistys PAUTin autismikirjon nuorten oma vertaistuki- ja harrasteryhmä ”Nuorten toimintakalenteri” sai LähiTapiola Pääkaupunkiseudun 1000 euron lähilahjoituksen ryhmän vapaa-ajan toiminnan toteuttamiseksi vuodelle 2024.

Olemme sopineet LähiTapiolan kanssa nuorten toiminnan kuvaamisesta vuoden 2025 lähilahjoitushaun markkinointikampanjaa varten. LähiTapiola toivoi juuri nuorten toimintaa kuvattavaksi, koska he kokevat toiminnan olevan monipuolisempaa kuin muilla lähilahjoituksen saajilla aiemmin.

Kuvaukset toteutetaan lauantaina 4.5.2024 klo 15-18  Nuorten tapaamisen yhteydessä HEROn tiloissa osoitteessa Mannerheimintie 44 A, Helsinki. Tapaamisen ohjelmassa on lautapelejä ja mokkapalojen leivontaa yhdessä.

Kuvaukset toteuttaa LähiTapiolan palkkaama mediatoimisto. Tapaamisesta kuvattava materiaali tulee sisältämään  kolme lyhyttä videota ja valokuvia sosiaalisessa mediassa tapahtuvaan markkinointiin. Hyödynnämme kuvattua materiaalia myös PAUTn omassa markkinoinnissa.

Kuvauspäivään ovat tervetulleita niin nuoret, varhaisnuoret, läheiset ja saattajat. Kuvattavana voi olla omilla kasvoillaan tai ei tunnistettavasti, jolloin kuvaaminen tapahtuu sivulta tai takaa lautapelin tai leivonnan yhteydessä. Olisi hienoa, jos muutama nuori esiintyisi omilla kasvoillaan.

Kuvauksissa meitä voidaan pyytää yhteen ääneen kehoittamaan äänestämään Lähilahjoituksen tukitonneja. Sen avulla me saimme oman tonnin tälle vuodelle ja haemme sitä myös ensi vuodelle.  Kuvauksiin suostuvalta voidaan kysyä, miksi tykkää käydä PAUTin nuorten toiminnassa. Jos haluat, voit etukäteen miettiä vastausta tähän kysymykseen. Muutoin kuvauksiin ei tarvitse valmistautua mitenkään. Paikalla ovat tutut vapaaehtoiset Eija ja Sanna.

Huomioithan, että alaikäisiltä kuvauksiin osallistujilta, jotka osallistuvat kuvaukseen tunnistettavina omilla kasvoillaan, tarvitsemme allekirjoitetun julkaisu- ja kuvausluvan. Julkaisu- ja kuvausluvan voi tulostaa PAUTin verkkosivuilta tästä linkistä: Julkaisulupa_tuloste_nuoret 4.5.24  ja tuoda allekirjoitettuna tapaamiseen. Tulostamme lupia tapaamiseen ja sen voi allekirjoittaa myös tapaamisessa, tällöin vanhemman tai huoltajan tulee olla mukana.

Kevään 2024 tapaamiset lauantaisin klo 15-18:
13.1. | 27.1. | 10.2. | 24.2. | 9.3. | 23.3. | 6.4. | 20.4.| 4.5. | 18.5.

Maksuttomat tapaamiset järjestetään PAUTin yhteistyökumppani HERO ry:n tiloissa Helsingissä. Katso tilojen sijainti kartalla tästä linkistä. Tapaamisissa voi esimerkiksi pelata lautapelejä, jutella tai vain hengailla. Tapaamisissa ovat mukana vuorotellen vapaaehtoisemme Eija ja Sanna.

Nuorten toimintakalenteri on noin 15-29-vuotiaiden autismikirjon ja muun neurovähemmistön nuorten oma vertaistuki- ja harrasteryhmä, joka tapaa kuukausittain avoimissa tapaamisissa sekä erilaisilla retkillä. Nuoret ovat vierailleet muun muassa paloasemalla, Helsingin observatoriossa, luonnontieteellisessä museossa, Seurasaaressa ja Linnanmäellä.

Nuorten toimintakalenterin ohjelma päivittyy näille verkkosivuille säännöllisesti vuoden aikana. Liittymällä Nuorten toimintakalenterin omaan WhatsApp-ryhmään saat tuoreimmat tiedot nuorten tapaamisista ja tarkemmasta ohjelmasta.

Liity WhatsApp-ryhmään lähettämällä puhelinnumerosi ja nimesi sisältävän sähköpostin osoitteeseen: info@paut.fi.

Saattajat ja läheiset ovat lämpimästi tervetulleita WhatsApp-ryhmään sekä osallistumaan tapaamisiin!

Jos haluat lisätietoja vertaistukiryhmästä tai esimerkiksi tilojen saavutettavuudesta ja/tai esteettömyydestä tai jos mieleesi tulee muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin: info@paut.fi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan omana itsenäsi!

Siirry takaisin sivun alkuun