Nuorten keilaus

Lämpimästi tervetuloa nuorten vertaistukiryhmä: Nuorten toimintakalenterin keilaukseen lauantaina 14.10. klo 14-15! Tapaamisessa mukana vapaaehtoisemme Eija.

Ratoja on varattu neljä-viisi ja keilaajat sijoitellaan keilahallilla radoille perhekunnittain tai ikäjakaumaltaan sopiviin kokoonpanoihin kulloisenkin kerran osallistujien mukaan.

Keilauksen jälkeen voi jäädä kahvioon hetkeksi virvokkeita nauttimaan ja vaihtamaan kuulumisia.

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Omakustanteinen keilausmaksu 8 euroa / keilaaja maksetaan saapuessa keilahallin kassalle. Maksu sisältää kenkä- ja ratamaksun.

Syksyn 2023 keilaukset lauantaisin klo 14-15 Talin Keilahallilla:
2.9. | 14.10. | 18.11. | 2.12.

Keilahallin pysäköinnistä: Kun saavut keilahallille autolla, käy ensimmäisenä näppäilemässä kassan vieressä olevaan tablettiin autosi rekisterinumero, ja saat kolme tuntia ilmaista parkkiaikaa.

Lisätietoja Talin Keilahallista löydät tästä linkistä. 

Nuorten toimintakalenteri on neurokirjon nuorten oma vertaistuki- ja harrasteryhmä, joka tapaa pääsääntöisesti muutaman kerran kuukaudessa. Saattajat ja läheiset ovat tervetulleita osallistumaan.

Liittymällä Nuorten toimintakalenterin omaan WhatsApp-ryhmään saat tuoreimmat tiedot nuorten tapaamisista ja tarkemmasta ohjelmasta. WhatsApp-ryhmään voi liittyä sekä nuori että vanhempi.

Pääset liittymään WhatsApp-ryhmään lähettämällä puhelinnumerosi ja nimesi sisältävän sähköpostin osoitteeseen: info@paut.fi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan omana itsenäsi!

Siirry takaisin sivun alkuun