Nuorten ja perheiden päiväristeily Tallinnaan

Ilmoittaudu ennakkoon

Ennakkoilmoittautuminen 15.5. mennessä.

Mitä olisi kesä ilman Suomenlahden merituulta ja pienen seikkailun kutkutusta mahanpohjassa? Lämpimästi tervetuloa nuorten ja perheiden päiväristeilylle Tallinnaan lauantaina 8.6. klo 8-21. Mukana päiväristeilyllä ovat PAUTilta vapaaehtoisemme Eija ja Sanna.

Ohjelma

Matkustamme Eckerö Linen m/s Finlandia-laivalla, joka lähtee Länsisataman Länsiterminaalista numero kaksi, 0s0itteesta: Tyynenmerenkatu 14, Helsinki. Katso sataman sijainti kartalla tästä linkistä.

Satamassa tulee olla paikalla aamulla klo 8. Laiva lähtee Helsingistä klo 9 ja saapuu Tallinnaan klo 11.15. Maksullinen ja erikseen ilmoittautumisen yhteydessä varattava yhteinen aamiainen tarjoillaan laivassa klo 10-11 toisessa kattauksessa.

Tallinnassa lähdemme suoraan satamasta opastetulle kaupunkikierrokselle, joka alkaa bussilla ja päättyy Tallinnan vanhaan kaupunkiin. Kaupunkikierros oppaan kanssa kestää kaksi tuntia. Sen jälkeen on vapaa-aikaa, jolloin voimme esimerkiksi tutustua kaupunkiin lisää, tehdä ostoksia ja käydä syömässä yhdessä tai omatoimisesti. Sovimme bussissa opastetun kierroksen yhteydessä kulkemisesta tarkemmin.

Laiva lähtee Tallinnasta paluumatkalle klo 18.30 ja saapuu Helsinkiin klo 21.

Hinnat ja ilmoittautuminen 

Päiväristeily on laivamatkan ja ruokailuiden osalta osallistujille omakustanteinen. Opastettu kaupunkikierros busseineen sekä kaksi hyttiä tavaroiden säilytystä ja lepäämistä varten kustannetaan PAUTilta LähiTapiolan lähilahjoituksesta. Ilmoittautumislomakkeella voi halutessaan varata omakustanteisen aamupalan sekä oman hytin.

Hinnat:
yli 18-vuotiaat | risteily 27 € / hlö | aamiainen 17 € / hlö
6-17-vuotiaat | risteily 15 € / hlö | aamiainen 8,50 € / hlö
alle 6-vuotiaat | risteily 0 € / hlö |  aamiainen 0 € / hlö
avustajat | risteily 0 € / hlö | aamiainen 17 € / hlö | Avustajan todentamiseksi riittää oma ilmoitus ilmoittautumislomakkeella. 

Vapaavalintaiset henkilökohtaiset hytit:
Neljän hengen ikkunallinen A-hytti 68 €
Neljän hengen ikkunaton B-hytti 58 €

Ilmoittaudu mukaan viimeistään keskiviikkona 15.5.2024 tästä linkistä.

Ilmoittautuminen on sitova. Lähetämme maksutiedot sähköpostitse jälkikäteen.

Muuta huomioitavaa

Päiväristeily on suunnattu autismikirjon nuorille (noin 15-29-vuotiaat), varhaisnuorille (noin 10-14-vuotiaat) sekä heidän perheilleen ja läheisilleen. Alle 18-vuotiaat osallistuvat ainoastaan läheisen kanssa ja vastuulla. Avustajat ovat tervetulleita osallistumaan.

Jokaisella matkustajalla tulee olla kuvallinen henkilökortti tai voimassa oleva passi. Huomioithan, että PAUT ei ole vakuuttanut matkustajia, vaan jokaisen matkustajan tulee itse huolehtia vakuutuksestaan.

Ryhmälle on varattu kaksi neljän hengen B-luokan hyttiä yhteiskäyttöön matkan ajaksi. Hytit ovat käytettävissä myös, kun laiva on Tallinnan satamassa. Hytissä voi säilyttää matkatavaroita ja sinne voi halutessaan mennä rauhoittumaan laivan hälyltä. Jos koet tarvitsevasi henkilökohtaisen hytin matkalle, voit varata sen omakustanteisesti ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätiedot päiväristeilystä vapaaehtoiseltamme Eijalta: Eija Kilgast puh. 050 584 0657 | eija.kilgast@gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Siirry takaisin sivun alkuun