Nuoret Aktivistit -ryhmän tapaaminen

PAUTin neurovähemmistön Nuoret Aktivistit -ryhmä kokoontuu seuraavaan suunnittelu- ja vertaistapaamiseen keskiviikkona 21.6. klo 17-19 Keravan kirjastolle.

Katso Keravan kirjaston sijainti kartalla tästä linkistä.

Ryhmän ikähaarukka on hyvin joustava, mukana olevat nuoret ovat iältään 11- 25-vuotiaita. Huomaathan, että et tarvitse diagnoosia osallistuaksesi. Voit hyvin osallistua myös  läheisen kanssa.

Ilmoittaudu mukaan Webropol-lomakkeella tästä linkistä. 

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ja vaikuttamaan vertaisten kesken!

Seuraa ryhmää Facebookissa, Instagramissa sekä TikTokissa nimellä @PAUTNuoretAktivistit.

Nuoret Aktivistit -ryhmäläisten terveiset: 

Hei sinä, neurokirjon nuori!

Oletko kohdannut epäoikeudenmukaisuutta? Haluatko muutosta? Kiinnostaako sinua olla mukana rakentamassa maailmaa, jossa meidät nuoret otetaan paremmin huomioon?

Jos vastasit kyllä, niin tervetuloa mukaan neurovähemmistön Nuoret Aktivistit -ryhmään! 

Tule mukaan tekemään tästä maailmasta parempi paikka meille, joilla on erilaiset aivot!

Nuoret Aktivistit -ryhmä on lähtöisin yhdistyksen nuorten jäsenten tarpeesta vaikuttaa autismikirjon ja muihin neurovähemmistöihin kuuluvien ihmisten yhdenvertaisen elämän edistämiseksi.

Me PAUTilla toimimme nuorten vaikuttamistoiminnan mahdollistajana muun muassa tukemalla, tiedottamalla ja rahoittamalla tulevaa toimintaa.

Aloituskokouksessa 22.5.2023 nuoret pääsivät itse ääneen viiden nuoren aktivistin voimin. Ryhmän toiminta käynnistyi tuolloin yhteisen keskustelun, suunnittelun ja tarjoilun merkeissä.

Siirry takaisin sivun alkuun