PERUTTU: Mukavaa meininkiä Metropoliassa perheille

Peruttu lakon vuoksi, seuraava kerta keskiviikkona 20.3. Ilmoittaudu tästä linkistä

Lämpimästi tervetuloa erityislapsiperheiden toiminnalliseen seikkailuun ammattikorkeakoulu Metropolian Myllypuron kampukselle keskiviikkona 14.2. klo 17-18.30.

Kevään 2024 kerrat keskiviikkoisin klo 17-18.30.:
14.2. | 20.3. | 17.4.

Mukavaa meininkiä Metropoliassa -tapahtumat on suunnattu noin 5-12-vuotiaille erityislapsille, heidän sisaruksilleen ja vanhemmilleen. Lapsille on tarjolla omaa toiminnallista seikkailua ja vanhemmille erillistä toimintaa viereisessä tilassa.

Tapahtumat ovat maksuttomia ja tarkoitettu pääkaupunkiseudulla asuville perheille, joissa on erityistä tukea tarvitseva lapsi. Paikkoja on rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Varaathan mukaan rennot vaatteet, oman vesipullo ja mahdollisesti tarvitsemasi eväät. Tapahtumassa ei ole tarjoilua.

Saapumisohjeet:

Tapaamme Myllypuron kampuksen pääsisäänkäynnin info-pisteellä, josta opiskelijat opastavat teidät eteenpäin. Myllypuron metropysäkki sijaitsee pääsisäänkäyntiä vastapäätä.  Saapuessasi autolla löydät maksuttoman parkkipaikan kampuksen parkkihallista. Esteettömät paikat löydät K2-tason sisäänkäynnin vierestä. Oven avaamista varten saat yhteyden vahtimestariin parkkihallin oven vieressä olevalla puhelimella. Opiskelijat ovat vastassa parkkihallin ovella ja auttavat parkkiluvan kanssa.

Järjestämme tapahtuman yhteistyössä seuraavien toimijoiden kanssa: Leijonaemot ry, Kehitysvammatuki 57 ry sekä Metropolia ammattikorkeakoulun fysioterapian ja sosiaalialan varhaiskasvatuksen opiskelijat.

Kysy lisää: Kehitysvammatuki 57 ry:n perhetoiminnan koordinaattori Aino Raike,  aino.raike@kvtuki57.fi.

Siirry takaisin sivun alkuun