Työpajan vetää toimintaterapeutti YAMK ja PAUTin hallituksen jäsen: Johanna Kuisma.
Hakemuksia, valituksia, kanteluita ja päättymätön byrokratiaviidakko. Kuulostaako tutulta? Oletko pohtinut, miten voisit kertoa omasta tai läheisesi tilanteesta ja toimintakyvystä autismikirjolla niin, että esimerkiksi hakemusprosessit olisivat sujuvampia? Millaisia tekijöitä olisi hyvä korostaa esimerkiksi toimintakykyä kuvatessa?
Olet lämpimästi tervetullut kuulemaan lisää Lähtökohtana toimintakyky -työpajaan keskiviikkona 22.11. klo 17.30.-19.30! Maksuton työpaja on suunnattu autismi- ja neurokirjon ihmisille sekä heidän läheisilleen.
Työpajan tavoitteena on lisätä osallistujien ymmärrystä, tietoa ja taitoja toimintakyvyn sekä toimintarajoitteiden kirjallisesta kuvauksesta esimerkiksi osana hakemusprosesseja.
Työpajassa tutustutaan kansainväliseen ICF-luokitukseen, jonka kautta ymmärrät paremmin, millaisista osista ihmisen toimintakyky ja mahdolliset toimintarajoitteet koostuvat. ICF on toimintakyvyn, toimintarajoitteiden ja terveyden luokitus, joka kuvaa, miten sairauden ja vamman vaikutukset näkyvät yksilön elämässä. Voit lukea lisää ICF-luokituksesta Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sivuilta tästä linkistä.
Työpaja koostuu luennosta, keskustelusta sekä pienryhmätyöskentelystä. Pienryhmätyöskentelyssä pääset pohtimaan ja kirjoittamaan auki omaa tai läheisesi toimintakykyä ja voit löytää uusia näkökulmia, joihin vaikuttaa.
Työpajan vetää toimintaterapeutti YAMK ja PAUTin hallituksen jäsen: Johanna Kuisma.
Työpaja järjestetään Töölön kirjaston Mika Waltari -salissa, Helsingissä. Tila on esteetön, mutta huomioithan kirjaston hissien koon: kapeimmillaan 107 cm (syvyys) ja 74 cm (leveys). Salin ulkopuolelta löydät myös esteettömät WC-tilat.
Katso Töölön kirjaston sijainti kartalla tästä linkistä.
Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä viimeistään keskiviikkona 22.11. klo 12.
Lähetämme lisätietoja työpajasta ilmoittautuneille sähköpostitse keskiviikkona 22.11.
Jos haluat lisätietoja työpajasta tai esimerkiksi tilan saavutettavuudesta ja/tai esteettömyydestä tai jos mieleesi tulee mitä tahansa muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin: info@paut.fi.
Nähdään työpajassa!