Autismikirjon nuorten ja varhaisnuorten retki Korkeasaareen

ei ennakkoilmoittautumista

Lämpimästi tervetuloa Nuorten toimintakalenterin nuorten ja varhaisnuorten (noin 10-14-vuotiaat) vertaistukiryhmien yhteiselle retkelle Korkeasaareen lauantaina 25.5. klo 14. Mukana PAUTin vapaaehtoiset: Leena ja Eija.

Tavataan Korkeasaaren Mustikkamaan lipunmyynnillä klo 14, josta lähdetään yhdessä liikkeelle. Jos haluat saapua esimerkiksi vesiteitse toisesta sisäänkäynnistä, tavataan kissalaaksossa, leijonien läheisyydessä klo 14.30. Lue lisää Korkeasaareen saapumisesta tästä linkistä.

Avustajat ja läheiset ovat tervetulleita osallistumaan. Huomioithan, että varhaisnuoret osallistuvat retkelle vain oman läheisen tai avustajan ohjauksessa.

Liput ja hinnat

Retki on omakustanteinen ja jokainen ostaa oman pääsylippunsa joko ennakkoon Korkeasaaren verkkokaupasta tai saapuessaan lipunmyynnistä. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

yli 18-vuotiaat | ennakkolippu 19 € | päivälippu lipunmyynnistä 20 €
opiskelija | ennakkolippu 15 € | päivälippu lipunmyynnistä 16 €
4-17-vuotiaat | ennakkolippu 13 € | päivälippu lipunmyynnistä 14 €
alle 4-vuotiaat | 0 €
avustajat | 0 € Avustajan todentamiseksi tarvitaan vammaiskortti, jossa on A-merkintä.

Lisätietoa lippujen hinnoista ja verkkokauppaan tästä linkistä.

Tietoa Nuorten toimintakalenterin nuorten ja varhaisnuorten ryhmistä

Nuorten toimintakalenterin nuorten (noin 15-29-vuotiaat) ja varhaisnuorten (noin 10-14-vuotiaat) ryhmät ovat autismikirjon ja muun neurovähemmistön nuorten omat vertaistuki- ja harrasteryhmät. Ryhmät tapaavat kuukausittain omissa avoimissa tapaamisissa Helsingissä sekä erilaisilla retkillä, jotka ovat useimmiten avoimia molemmille ryhmille. Nuoret ovat vierailleet muun muassa Fazerin tehtaalla, Superparkissa ja Tallinnassa.

Varhaisnuoret osallistuvat toimintaan vain oman läheisen tai avustajan ohjauksessa.

Ryhmien ohjelmat päivittyvät näille verkkosivuille säännöllisesti vuoden aikana. Molemmilla ryhmillä on tiedotusta varten myös omat WhatsApp-ryhmänsä, joista saat tuoreimmat tiedot tapaamisista ja tarkemmasta ohjelmasta.

Liity WhatsApp-ryhmään lähettämällä puhelinnumerosi ja nimesi sisältävä sähköposti otsikolla ”Varhaisnuoret” tai ”Nuoret” sähköpostitse osoitteeseen: info@paut.fi. Saattajat ja läheiset ovat lämpimästi tervetulleita myös WhatsApp-ryhmään.

Löydät tietoa avoimista tapaamisista ja retkistä myös PAUTin tapahtumakalenterista tästä linkistä. 

Jos haluat lisätietoja vertaistukiryhmistä tai esimerkiksi tilojen saavutettavuudesta ja/tai esteettömyydestä tai jos mieleesi tulee muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin: info@paut.fi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan omana itsenäsi!

Siirry takaisin sivun alkuun