Koko perheen kesäpäivä Solvallassa

Solvallan urheiluopisto sijaitsee Nuuksion kansallispuistossa, Pitkäjärven rannalla. Päivän aikana perheet pääsevät nauttimaan erilaisesta liikunnasta ja leikeistä, hyvästä lounaasta, lämmitetyistä rantasaunoista ja uimisesta suomalaisessa järvimaisemassa. Mukana on yhdistyksen järjestämiä kokeneita lastenhoitajia, jotka auttavat perheitä lasten touhujen valvomisessa opiston pihapiirissä ja uimarannalla. Aamupäivän liikunta-aktiviteetteja ohjaavat urheiluopiston omat ohjaajat. Päivän tarkempi ohjelma on esitelty alla.

Solvallan urheiluopisto sijaitsee aivan Suomen luontokeskus Haltian vieressä. Päivän aikana perheillä on myös mahdollisuus itsenäisesti vierailla siellä.

Osallistumismaksu on 10 € / henkilö, sisältää ruoat ja päivän toiminnot.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautuneille lähetetään vahvistus ja lisätietoja noin viikkoa ennen tapahtumaa.

Lisätietoja ja ilmoittautumisen peruutukset: christina.alho@paut.fi

Päivän ohjelma:

9:00 Päivä alkaa, kokoonnutaan yhteen

09.15-10:45 Ohjattua toimintaa. Vapaavalintaisesti jokin alla olevista kolmesta vaihtoehdosta:

1. Patikkaretki Nuuksion maisemissa (ohjattu)

2. Pallopeli-mix, tekonurmikenttä. Vaihtoehtoja:

  •         FastScoop: Kauhamaisilla mailoilla pelattava vauhdikas joukkuepeli; Nuudelisähly: Sählyn kaltainen peli, jossa mailana on lötköpötkö; Jättifutis: Jalkapalloa suurella pallolla; Ultimate: Frisbeellä pelattava joukkuepeli; Kin-ball: Jättikokoisella pallolla pelattava kolmen joukkueen peli. Yritä lyödä jättiläispallo maahan ennen kuin muut saavat sen kiinni!; Snag-golf: Tarkkuutta ja hermoja vaativa helppo versio golfista; Koripallo; Sulkapallo; Lentopallo; Käsipallo; Salibandy; Jalkapallo

3. Jousiammunta ja alppicurling, ohjattu, yleisurheilukenttä

  •         Alppicurling: Tarkkuutta ja vähän onneakin vaativa rauhallinen peli. Liu’utatte vuorotellen kolme pelikiveä alppicurlingrataa pitkin ja yritätte päästä lähemmäs keskipistettä kuin vastustaja!

11:00-12:00 Lounas Ravintola Villa Solvallassa

13:00-15:00 Iso rantasauna ja pieni rantasauna varattuina, uimaranta

16:00 Päivä päättyy

Kuinka pääsen paikalle?

Solvalla urheiluopiston osoite on Nuuksiontie 82, Espoo.

Julkisilla paikalle pääsee Helsingin tai Espoon keskuksen suunnasta bussilla 245A, pysäkki Haltia.

Autolla pääsee kääntymällä Turun moottoritieltä (tie nro 1) Nupurin liittymästä Nupurintielle (tie nro 110, vanha Turuntie) ja edelleen Nupurin kohdalta pohjoiseen Brobackantielle. Brobackantie vaihtuu Nuuksiontieksi, jota ajetaan Haltiaan asti 6,7 km. Matkalla on viitoitus Suomen luontokeskus Haltiaan. Solvallan urheiluopisto on aivan Haltian luontokeskuksen vieressä. Parkkipaikkoja löytyy Solvalla Arenan luota.

Ks. kuinka pääsen Solvallan urheiluopistoon

 

Nähdään Solvallassa!

Siirry takaisin sivun alkuun