Jäsenilta: nuorten maalaustyöpaja

Lämpimästi tervetuloa jäseniltaan PAUTin Ihmeeseen tiistaina 11.6. klo 17.30-19.30! Illan ohjelmassa on 13-29-vuotiaiden autismikirjon ja muun neurovähemmistön nuorten maalaustyöpaja.

Työpajan opettajana toimii autismi-taideopettaja Justin Ballew. Opetus toteutuu sekä suomeksi että englanniksi. Puhuminen ei ole välttämätöntä. Maalaustyöpaja on aistiystävällinen. Otathan tarvittaessa läheisen tai avustajan mukaan.

Ilta on yhdistyksen uusi jäsenetu ja suunnattu PAUTin jäsenille ja jäsenperheille. Saattajat ja läheiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Huomioithan, että lapset ja varhaisnuoret (noin 10-14-vuotiaat) osallistuvat ainoastaan läheisen tai avustajan kanssa yhdessä.

Ilmoittaudu tästä linkistä. Emme lähetä erillistä vahvistusta ilmoittautuneille.

Jäsenilta on maksuton jäsenille, muille yhden jäsenillan hinta on 10 euroa. Voit tulla tutustumaan yhteen jäseniltaan ilman yhdistyksen jäsenyyttä. Liity jäseneksi tästä linkistä. 

Jäsenilta järjestetään omassa tilassamme PAUTin Ihmeessä, osoitteessa Merikasarminkatu 6, Helsinki. Katso kuva sijainnista tämän sivun alareunasta. Katso sijainti kartalla tästä linkistä.

Jos haluat lisätietoja tai jos mieleesi tulee mitä tahansa muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin: info@paut.fi.

Sijainti:

PAUTin taidetyöpajoja tukee Tempera Oy

Siirry takaisin sivun alkuun