Jäsenilta | popparia ja elokuva: The art of listening

Hyvät jäsenet, lämpimästi tervetuloa jäseniltaan PAUTin Ihmeeseen torstaina 2.5. klo 17.30.-19!

Jäsenillan aikana vietämme yhdessä elokuvailtaa, tarjolla on myös popcornia. Illan elokuvana on dokumenttielokuva The art of listening. Elokuva kertoo matkasta, jonka musiikki tekee ennen kuin saavuttaa lopullisen kuulijansa. Elokuva tutustuttaa esimerkiksi instrumentin tekijöihin, säveltäjiin ja musiikkituottajiin.  Elokuva on englanninkielinen, kesto on 43 minuuttia ja se sopii kaikenikäisille katsojille.

Ilta on yhdistyksen uusi jäsenetu ja suunnattu PAUTin jäsenille ja jäsenperheille. Saattajat ja läheiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Huomioithan, että lapset ja varhaisnuoret (noin 10-14-vuotiaat) osallistuvat jäseniltoihin ainoastaan läheisen tai saattajan ohjauksessa.

Ilmoittaudu tästä linkistä. Emme lähetä erillistä vahvistusta ilmoittautuneille.

Jäsenillan hinta ei jäsenille on 10€ / ilta. Voit tulla tutustumaan yhteen jäseniltaan ilman yhdistyksen jäsenyyttä. Liity jäseneksi tästä linkistä. 

PAUTin Ihme sijaitsee katutasossa osoitteessa Merikasarminkatu 6, Helsinki.
Katso tilan sijainti kartalla tästä linkistä. Paikalle pääset helposti raitiovaunulla numero neljä. Katso raitiovaunun numero neljä aikataulut tästä linkistä.

Jos haluat lisätietoja jäsenillasta tai esimerkiksi tilan saavutettavuudesta ja/tai esteettömyydestä tai jos mieleesi tulee muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin: info@paut.fi.

Olet lämpimästi tervetullut!

Siirry takaisin sivun alkuun