Isien saunailta Jätkäsaaressa

Autismikirjon lasten ja nuorten isit – lämpimästi tervetuloa maaliskuiseen saunailtaan tiistaina 12.3. klo 18-21! Saunailta järjestetään yhteistyössä Kehitysvammatuki 57 ry:n kanssa.

Paikkana on tällä kertaa Uusi Sauna Helsingin Jätkäsaaressa, osoitteessa Välimerenkatu 10. Sauna ei ole yksityiskäytössä, vaan saunominen tapahtuu yleisellä vuorolla. Tutustu Uuteen Saunaan tästä linkistä.
Muista ottaa oma pyyhe mukaan!

Saunaillan vapaaehtoisina ovat PAUTin oma saunamestari Jari Eronen sekä Kehitysvammatuki 57 ry:n vapaaehtoinen isä. Luvassa on aitoa korttelisaunan tunnelmaa, vertaistukea sekä ruokailu Uuden Saunan ravintolassa.

Katso Uuden Saunan sijainti kartalla tästä linkistä. 

Ilmoittautuminen ja kustannukset

Saunaillan omavastuuhinta on 10 euroa per henkilö. Lasku saunaillasta lähetetään Kehitysvammatuki 57 ry:n kautta sähköpostitse jälkikäteen. Omavastuuhinta sisältää sisäänpääsyn saunaan sekä noin 15 euron ruoka-annoksen (juomana vesi) ravintolasta. Saunajuomia on mahdollista ostaa omakustanteisesti ravintolasta.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä viimeistään 3.3. Saunailtaan on rajallinen määrä paikkoja ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneille lähetetään etukäteen sähköposti, jossa on tarkemmat saapumisohjeet ja yhteystiedot.

Peruutusehdot: Ilmoittautumisen voi peruuttaa veloituksetta ilman terveydenhuollon todistusta 7.3. mennessä. Sen jälkeen peruutus on mahdollinen veloituksetta terveydenhuollon todistuksella. Veloitamme 20 euroa 7.3. jälkeen tehdystä peruutuksesta ilman terveydenhuollon todistusta.

Lisätiedot ja mahdolliset peruutukset: Aino Raike, KV57 ry |  aino.raike@kvtuki57.fi | 0405222138

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan!

Siirry takaisin sivun alkuun