Iloiset puut -taidetyöpaja 9-15-vuotialle neurokirjon lapsille ja nuorille (also in English)

9-15-vuotias neurokirjon lapsi ja nuori, lämpimästi tervetuloa suomen- ja englanninkieliseen Iloiset puut -taidetyöpajaan Vantaalle sunnuntaina 10.12. klo 13-15!

Taidetyöpajan vetää autismi-taideopettaja Justin Ballew ja assistenttina toimii PAUTin Johanna Vuori-Karvia. Puhuminen ei ole välttämätöntä työpajaan osallistumiseksi. Tarjolla on pientä välipalaa, mehua ja vettä.

”Tule mukaan maalaamaan aistiystävälliseen ympäristöön, jossa voit olla oma itsesi. Annan opastusta ja luomme yhdessä taidetta.  Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tai taitoja. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita. Mukaan on hyvä ottaa henkilökohtainen avustaja tai vanhempi.” – Justin Ballew, taideopettaja, joka erikoistunut autisti-oppilaiden opettamiseen

Katso työpajan sijainti kartalla tästä linkistä. 

Työpaja on osallistujilleen maksuton. Ilmoittaudu mukaan viimeistään perjantaina 8.12.

Jos haluat lisätietoja työpajasta tai esimerkiksi tilan saavutettavuudesta ja/tai esteettömyydestä tai jos mieleesi tulee mitä tahansa muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin: info@paut.fi.

Nähdään työpajassa!

In English

Welcome to Happy Tree Painting -workshop in Vantaa for autistic children ages 9-15 on Sunday 10th of December!

Art workshop is held by Art Teacher Justin Ballew  with Autism Association PAUT’s Johanna Vuori-Karvia. Being verbal is not required. Small snacks, juice and water will be available.

“Join me in painting in a sensory friendly environment where you can be yourself. I will provide some instruction and together we will create art, you don’t have to have previous knowledge or skills.  Everyone is warmly welcome. A personal aide or a parent is requested to come support you.” – Justin Ballew, art teacher specializing in teaching autistic students

See the location in the map from this link. 

Art workshop is free of charge. Please register before 8th of December.

If you need more information about the workshop, please contact us: info@paut.fi.

See you in the workshop!

Siirry takaisin sivun alkuun