Autismikirjon nuorten ja varhaisnuorten retki Heurekaan

Lämpimästi tervetuloa Nuorten toimintakalenterin nuorten (noin 15-29-vuotiaat) ja varhaisnuorten (noin 10-14-vuotiaat) vertaistukiryhmien yhteiselle retkelle Tiedekeskus Heurekaan lauantaina 27.4 klo 14!

Heurekan osoite on Tiedepuisto 1, Vantaa. Katso sijainti kartalla tästä linkistä. Tutustu saapumisohjeisiin tästä linkistä.

Mukana retkellä ovat vapaaehtoisemme Leena ja Eija. He ovat aulassa vastassa tulijoita klo 13.45. –  14. Kierrokselle lähdetään klo 14, saavuthan viimeistään tuolloin, jos haluat kulkea porukassa. Mukaan joukkoon voi liittyä halutessaan myös myöhemmin. Retkellä mukana saa olla sen aikaa kuin itsestä tuntuu hyvältä.

Huomioithan, että varhaisnuoret osallistuvat retkelle vain oman läheisen tai avustajan ohjauksessa. Osallistujien läheiset, sisarukset sekä avustajat ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan.

Heurekassa on ravintola ja erillinen paikka, jossa voi syödä omia eväitä. Varaa mukaan eväät tai rahaa ravintolaa varten, jos haluat syödä.

Liput

Retki on omakustanteinen eli jokainen ostaa sisäänpääsylippunsa itse.

Hinnat:
Aikuiset yli 18-v. 22 €
Lapset ja nuoret 5–17-v.15 €
Opiskelija, eläkeläinen, varusmies, työtön 15 €
Alle 5-vuotiaat, avustajat ja museokorttilaiset 0 €
Alennusryhmiin oikeuttavat todistukset tulee pyydettäessä esittää lippukassalla.

Lipun voi ostaa Heurekan lipunmyynnistä paikanpäällä tai etukäteen verkkokaupasta tästä linkistä. Etukäteen ostettu lippu on 2 euroa edullisempi kuin lipunmyynnistä ostettu. Alennuksiin

Heureka on vammaiskorttikohde. Lisäksi heillä on muun muassa esteetön kulku tiloista toisiin ja he tarjoavat käyttöön erilaisia apuvälineitä.

Lisätietoja Heurekasta tästä linkistä.

Tietoa varhaisnuorten ryhmästä

Nuorten toimintakalenterin varhaisnuorten ryhmä on noin 10-14-vuotiaiden autismikirjon ja muun neurovähemmistön varhaisnuorten oma vertaistuki- ja harrasteryhmä. Ryhmä tapaa kuukausittain avoimissa tapaamisissa sekä erilaisilla retkillä. Varhaisnuoret ovat vierailleet muun muassa Fazerin tehtaalla, Superparkissa ja luonnontieteellisessä museossa. Löydät tietoa kevään 2024 avoimista tapaamisista ja retkistä PAUTin tapahtumakalenterista tästä linkistä. 

Varhaisnuoret osallistuvat toimintaan omien läheistensä läheisen tai avustajan ohjauksessa. Ohjelma päivittyy näille verkkosivuille säännöllisesti vuoden aikana. Liittymällä Varhaisnuorten toimintakalenterin omaan WhatsApp-ryhmään saat tuoreimmat tiedot myös tapaamisista ja tarkemmasta ohjelmasta.

Liity WhatsApp-ryhmään lähettämällä puhelinnumerosi ja nimesi sisältävä sähköposti otsikolla ”Varhaisnuoret” osoitteeseen: info@paut.fi. Saattajat ja läheiset ovat lämpimästi tervetulleita myös WhatsApp-ryhmään.

Jos haluat lisätietoja vertaistukiryhmästä tai esimerkiksi tilojen saavutettavuudesta ja/tai esteettömyydestä tai jos mieleesi tulee muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin: info@paut.fi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan omana itsenäsi!

Siirry takaisin sivun alkuun