Espoon vertaistukiryhmä

Ei ennakkoilmoittautumista.

Olet lämpimästi tervetullut voimaantumaan autismikirjon lasten ja nuorten läheisten Espoon vertaistukiryhmään tiistaina 3.9. klo 18–19.30.

Tapaamiset järjestetään Espoon yhteisötalon olohuoneessa. Osoite on Terveyskuja 2, Espoo. Katso tilan sijainti kartalla tästä linkistä.  Lue lisää Espoon yhteisötalosta tästä linkistä.

Syksyn 2024 tapaamiset kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 18-19.30.
3.9. | 1.10. | 5.11. | 3.12.

Ryhmää ohjaavat PAUTin vapaaehtoiset: Mari ja Tiina.

PAUTin jäsenet osallistuvat vertaistukiryhmän tapaamisiin veloituksetta. Muille yhden tapaamisen hinta on 10 euroa / henkilö. Maksuohjeet lisätään verkkosivuille elokuussa 2024.

Lue lisää jäsenyydestä ja liity jäseneksi tästä linkistä. Voit tulla tutustumaan jäsenille veloituksettomiin tapahtumiin yhden kerran ennen jäseneksi liittymistä.

Tapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Jaamme tapaamisissa esimerkiksi arjen onnistumisia, erilaisia tunteita ja haasteita sekä vinkkejä niistä selviytymiseen. Vertaistukiryhmistä voi saada myös hyviä käytännön vinkkejä esimerkiksi erilaisista tuen muodoista.

Vertaistukiryhmä on suunnattu autismikirjon lasten ja nuorten läheisille. Tapaamisen ajaksi ei ole järjestetty lastenhoitoa. Vertaistukiryhmään voi osallistua ilman diagnooseja.

Noudatamme kaikessa toiminnassamme turvallisemman tilan periaatteita. Tutustu PAUTin turvallisemman tilan periaatteisiin tästä linkistä (linkki lisätään elokuussa 2024).

Jos haluat lisätietoja vertaistukiryhmän tai esimerkiksi tilan saavutettavuudesta ja/tai esteettömyydestä tai jos mieleesi tulee muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin: info@paut.fi. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin viikon sisällä yhteydenotosta.

Lämpimästi tervetuloa osallistumaan!

Yhteisötalo Espoo
Siirry takaisin sivun alkuun