Autismikirjon varhaisnuorten retkipäivä

  • Päivä: lauantai 25.5.2024
  • Paikka: Pääkaupunkiseudulla

Lämpimästi tervetuloa Nuorten toimintakalenterin varhaisnuorten (noin 10-14-vuotiaat) vertaistukiryhmän retkipäivään lauantaina 25.5. Tarkempi retkikohde aikatauluineen ilmoitetaan lähemmin.

Tietoa varhaisnuorten ryhmästä

Nuorten toimintakalenterin varhaisnuorten ryhmä on noin 10-14-vuotiaiden autismikirjon ja muun neurovähemmistön varhaisnuorten oma vertaistuki- ja harrasteryhmä. Ryhmä tapaa kuukausittain avoimissa tapaamisissa sekä erilaisilla retkillä. Varhaisnuoret ovat vierailleet muun muassa Fazerin tehtaalla, Superparkissa ja luonnontieteellisessä museossa. Löydät tietoa kevään 2024 avoimista tapaamisista ja retkistä PAUTin tapahtumakalenterista tästä linkistä. 

Varhaisnuoret osallistuvat toimintaan omien läheistensä ohjauksessa ja vastuulla.

Varhaisnuorten ryhmän ohjelma päivittyy näille verkkosivuille säännöllisesti vuoden aikana. Liittymällä Varhaisnuorten toimintakalenterin omaan WhatsApp-ryhmään saat tuoreimmat tiedot myös tapaamisista ja tarkemmasta ohjelmasta.

Liity WhatsApp-ryhmään lähettämällä puhelinnumerosi ja nimesi sisältävä sähköposti otsikolla ”Varhaisnuoret” osoitteeseen: info@paut.fi. Saattajat ja läheiset ovat lämpimästi tervetulleita myös WhatsApp-ryhmään.

Jos haluat lisätietoja vertaistukiryhmästä tai esimerkiksi tilojen saavutettavuudesta ja/tai esteettömyydestä tai jos mieleesi tulee muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin: info@paut.fi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan omana itsenäsi!

Siirry takaisin sivun alkuun