Autismikirjon varhaisnuorten retki HAM Helsingin taidemuseoon

Lämpimästi tervetuloa Nuorten toimintakalenterin varhaisnuorten (noin 10-14-vuotiaat) vertaistukiryhmän kanssa HAM Helsingin taidemuseoon ja syömään lauantaina 30.3. klo 12 alkaen! 

Osallistumme yhdessä taidemuseon lauantaipajaan: Lumoavia kuvioita – symmetrinen paperileikkaus. Lue lisää lauantaipajasta tästä linkistä. Työpajaan saa tulla ja sieltä saa poistua vapaasti oman halun ja olon mukaan esimerkiksi kiertelemään näyttelyitä. Huomioithan, että lauantaipaja on kaikille avoin ja siellä on ryhmämme lisäksi muitakin osallistujia.

HAM Helsingin taidemuseo sijaitsee Tennispalatsin toisessa kerroksessa osoitteessa Eteläinen Rautatiekatu 8, Helsinki. Tennispalatsiin pääsee sisälle Eteläisen rautatiekadun puolelta. Sisäänkäynti HAMiin on Tennispalatsin toisessa kerroksessa. Toiseen kerrokseen pääset parhaiten liukuportaita pitkin. Vaatteet, takit ja laukut voit jättää vaatesäilytykseen.

Katso taidemuseon sijainti kartalla tästä linkistä.

Tavataan lippukassan läheisyydessä klo 12. Vastassa sinua on varhaisnuorten ryhmän vapaaehtoinen Leena. Jokainen osallistuja käy itse noutamassa lippukassalta sisäänpääsytarrat. Alle 18-vuotiaat, avustajat sekä museokortin omaavat pääsevät maksutta. Lisätietoa lipuista ja hinnoista tästä linkistä.

Lauantaipajan ja näyttelyihin tutustumisen jälkeen klo 14 menemme halukkaiden kanssa syömään omakustanteisesti yhdessä valittuun ravintolaan.

Varhaisnuoret osallistuvat retkelle omien vanhempien ohjauksessa ja vastuulla.

Tietoa varhaisnuorten ryhmästä

Nuorten toimintakalenterin varhaisnuorten ryhmä on noin 10-14-vuotiaiden autismikirjon ja muun neurovähemmistön varhaisnuorten oma vertaistuki- ja harrasteryhmä. Ryhmä tapaa kuukausittain avoimissa tapaamisissa sekä erilaisilla retkillä. Varhaisnuoret ovat vierailleet muun muassa Fazerin tehtaalla, Superparkissa ja luonnontieteellisessä museossa. Löydät tietoa kevään 2024 avoimista tapaamisista ja retkistä PAUTin tapahtumakalenterista tästä linkistä. 

Varhaisnuorten ryhmän ohjelma päivittyy näille verkkosivuille säännöllisesti vuoden aikana. Liittymällä Varhaisnuorten toimintakalenterin omaan WhatsApp-ryhmään saat tuoreimmat tiedot myös tapaamisista ja tarkemmasta ohjelmasta.

Liity WhatsApp-ryhmään lähettämällä puhelinnumerosi ja nimesi sisältävä sähköposti otsikolla ”Varhaisnuoret” osoitteeseen: info@paut.fi. Saattajat ja läheiset ovat lämpimästi tervetulleita myös WhatsApp-ryhmään.

Jos haluat lisätietoja vertaistukiryhmästä tai esimerkiksi tilojen saavutettavuudesta ja/tai esteettömyydestä tai jos mieleesi tulee muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin: info@paut.fi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan omana itsenäsi!

Siirry takaisin sivun alkuun