Autismikirjon nuorten ja perheiden retki Nuuksioon

Lämpimästi tervetuloa Nuorten toimintakalenterin nuorten ja varhaisnuorten vertaistukiryhmien sekä perheiden yhteiselle retkelle Nuuksion kansallispuistoon lauantaina 15.6. klo 12-18. Mukana PAUTin vapaaehtoiset: Leena ja Eija.

Retki on suunnattu autismikirjon ja muun neurovähemmistön varhaisnuorille (noin 10-14-vuotiaat) ja  nuorille (noin 15-29-vuotiaat) perheineen. Läheiset ja avustajat ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan. Huomioithan, että varhaisnuoret osallistuvat retkelle vain oman läheisen tai avustajan ohjauksessa.

Saapuminen ja mitä mukaan?

Tapaamme Haukkalammella, Cafe Haukan edessä klo 12. Osoite on: Haukkalammentie 32, Espoo. Katso Cafe Haukan sijainti kartalta tästä linkistä. Haukkalammen ympäristö on kauneinta Nuuksiota.

Pääset perille asti ainoastaan autolla. Lähimmälle bussipysäkille kulkee bussi numero 245 Espoon keskuksesta. Lähimmältä bussipysäkiltä on kävelymatkaa Haukkalammelle kaksi kilometriä. Jos tarvitset autokyytiä bussipysäkiltä Haukkalammelle, ole etukäteen yhteydessä Eijaan numeroon: 050 584 0657. Eija voi hakea ennen klo 12:sta bussipysäkiltä bussilla matkustavia.

Lue lisää Haukkalammelle saapumisesta tästä linkistä.

Retki on maksuton, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Retkellä on mahdollista grillata, joten grillievästä voi halutessaan ottaa mukaan. Cafe Haukasta voi ostaa pientä purtavaa, kahvia ja virvoitusjuomia. Alueella on myös vesipiste, kuivakäymälä ja jätteiden lajittelupiste.

Ota mukaan retkelle:

  1. hyvät kengät, joilla pystyt kulkemaan metsäpoluilla ja pitkospuilla
  2. säähän soveltuvat vaatteet, myös pitkähihaista mahdollisten hyttysten varalle
  3. hyttyskarkotetta
  4. reppu
  5. istuinalusta
  6. omat eväät
  7. vettä ja halutessasi kahvia tai teetä termospulloon
  8. uimapuku ja pyyhe (uiminen ei ole pakollista)
  9. muut omat henkilökohtaiset tärkeät tarvikkeet

Lisätiedot retkestä vapaaehtoiseltamme Eijalta: eija.kilgast@gmail.com | 050 584 0657. Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan!

Tietoa Nuorten toimintakalenterin nuorten ja varhaisnuorten ryhmistä

Nuorten toimintakalenterin nuorten (noin 15-29-vuotiaat) ja varhaisnuorten (noin 10-14-vuotiaat) ryhmät ovat autismikirjon ja muun neurovähemmistön nuorten omat vertaistuki- ja harrasteryhmät. Ryhmät tapaavat kuukausittain omissa avoimissa tapaamisissa Helsingissä sekä erilaisilla retkillä, jotka ovat useimmiten avoimia molemmille ryhmille. Nuoret ovat vierailleet muun muassa Fazerin tehtaalla, Superparkissa ja Tallinnassa.

Varhaisnuoret osallistuvat toimintaan vain oman läheisen tai avustajan ohjauksessa.

Ryhmien ohjelmat päivittyvät näille verkkosivuille säännöllisesti vuoden aikana. Molemmilla ryhmillä on tiedotusta varten myös omat WhatsApp-ryhmänsä, joista saat tuoreimmat tiedot tapaamisista ja tarkemmasta ohjelmasta.

Liity WhatsApp-ryhmään lähettämällä puhelinnumerosi ja nimesi sisältävä sähköposti otsikolla ”Varhaisnuoret” tai ”Nuoret” sähköpostitse osoitteeseen: info@paut.fi. Saattajat ja läheiset ovat lämpimästi tervetulleita myös WhatsApp-ryhmään.

Löydät tietoa avoimista tapaamisista ja retkistä myös PAUTin tapahtumakalenterista tästä linkistä. 

Jos haluat lisätietoja vertaistukiryhmistä tai jos mieleesi tulee muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin: info@paut.fi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan omana itsenäsi!

Siirry takaisin sivun alkuun