Äitien äänimaljarentoutus

Autismikirjon lasten ja nuorten äidit – lämpimästi tervetuloa jouluiseen äänimaljarentoutukseen lauantaina 2.12. klo 15-17 Helsinkiin!

Taina Koskimäen ohjaama äänimaljarentoutus  rauhoittaa sekä kehoa että mieltä. Äänimaljoilla ja gongeilla toteutettavat sointukylvyt tekevät hyvää sekä aivoille että koko keholle, ja jättävät olon kevyeksi ja rentoutuneeksi.
Äänimaljat asetetaan rentoutuksessa vaatetetun kehon lähelle, jolloin kehon solut alkavat värähtelemään maljojen tuottaman äänen mukana. Kuvittele, miltä järven pinta näyttää, jos kivi putoaa veteen. Liikkeen aiheuttama värähtely etenee vedessä samalla tavalla kuin äänet etenevät hoidon aikana kehossa. Kehossamme on paljon vettä, joten äänen värähtely etenee helposti.
Rentoutus kestää noin tunnin. Varaathan mukaan joustavat ja rennot vaatteet sekä oman alustan (esimerkiksi joogamatto) ja huovan. Rentoutuksen jälkeen vietämme aikaa yhdessä vertaistuen ja pienten tarjoilujen äärellä.

Äänimaljarentoutus  järjestetään Mahdollisuus lapselle ry:n esteettömissä kuntosali- ja keittiötiloissa Helsingin Konalassa, osoitteessa Konalantie 47 B. Tilat sijaitsevat 2. kerroksessa ja niihin pääsee esteettömästi hissillä. Suurin osa alueen parkkipaikoista toimii parkkikiekolla.

Katso sijainti kartalla tästä linkistä. 

Äänimaljarentoutus on maksuton. TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ. Voit ilmoittautua jonoon tästä linkistä .

Lähetämme lisätietoja tapahtumasta ilmoittautuneille sähköpostitse keskiviikkona 29.11.2023.

Jos haluat lisätietoja äänimaljarentoutuksesta tai esimerkiksi tilan saavutettavuudesta ja/tai esteettömyydestä tai jos mieleesi tulee mitä tahansa muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin: info@paut.fi.

Muistathan, että olet tervetullut osallistumaan toimintaamme myös ilman diagnoosia tai yhdistyksen jäsenyyttä – Nähdään Konalassa!

Siirry takaisin sivun alkuun