Syventävä taidetyöpaja

Ilmoittaudu ennakkoon

Information in English below.

Lämpimästi tervetuloa syventävään taidetyöpajaan PAUTin Ihmeeseen maanantaina 21.10. klo 17.30-19.30. Ilmoittaudu tästä linkistä.

Keskitymme syventävissä taidetyöpajoissa erilaisuuteen ja siihen, miksi erilaisuus ja ainutlaatuisuus on usein tärkeää taiteessa. Tässä kolmannessa taidetyöpajassa tutustumme taiteilijoihin ja tyyleihin, jotka osoittavat, että poikkeaminen normeista on uusi tapa luoda taidetta. Lopuksi maalaamme jokainen oman teoksemme.

Työpajan opettajana toimii PAUTin työntekijä ja autismi-taideopettaja Justin Ballew. Opetus toteutuu sekä suomeksi että englanniksi. Puhuminen ei ole välttämätöntä. Taidetyöpaja on aistiystävällinen.

Kaikki alle 30-vuotiaat PAUTin taidetyöpajoissa käyneet nuoret voivat osallistua omalla teoksella PAUTin ensimmäiseen Nuorten taidenäyttelyyn. Taidenäyttely järjestetään PAUTin Ihmeessä 13-19.12.2024. Teokset voivat olla esillä hinnoiteltuina tai ei myytävinä.

Kenelle syventävä taidetyöpaja on suunnattu?

Syventävät taidetyöpajat ovat suunnattuja 15-29-vuotiaille autismikirjon ja muun neurovähemmistön nuorille sekä PAUTin Nuorille Aktivisteille, jotka ovat kiinnostuneita taiteesta ja osallistuneet taidetyöpajoihin aiemmin.

Taidetyöpajoihin ja kaikkeen PAUTin toimintaan voi osallistua ilman diagnooseja.

Noudatamme kaikessa toiminnassamme turvallisemman tilan periaatteita.

Missä ja milloin syventäviä taidetyöpajoja järjestetään?

Syksyn 2024 syventävät taidetyöpajat maanantaisin klo 17.30.-19.30.
2.9. | 30.9. | 21.10.| 4.11. |25.11. | 16.12

Taidetyöpajat järjestetään PAUTin omassa toimitilassa ”PAUTin Ihmeessä” osoitteessa Merikasarminkatu 6, Helsinki. Katso PAUTin Ihmeen sijainti kartalla tästä linkistä. Pääset parhaiten perille raitiovaunulla numero 4, päätepysäkki on ”ulkoministeriö”. Katso raitiovaunun aikataulut ja reitti tästä linkistä.

Maksaako syventäviin taidetyöpajoihin osallistuminen ja tarvitaanko ennakkoilmoittautumista?

Syventävät taidetyöpajat ovat maksullisia. PAUTin jäsenten materiaalimaksu on 10 euroa ja muille 15 euroa. Maksu suoritetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä.

Lue lisää PAUTin jäsenyydestä ja liity jäseneksi tästä linkistä.

Syventäviin taidetyöpajoihin ilmoittaudutaan ennakkoon verkkosivujen tapahtumakalenterin kautta. Etsi tapahtumakalenterista tästä linkistä sen päivämäärän tapahtuma, johon haluat ilmoittautua ja täytä ilmoittautumislomake linkistä ”ilmoittaudu ennakkoon”.  Mahdolliset peruutukset tulee tehdä mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen: info@paut.fi.

Jos haluat lisätietoja taidetyöpajoista tai esimerkiksi tilan saavutettavuudesta ja/tai esteettömyydestä tai jos mieleesi tulee muuta kysyttävää, ota yhteyttä: justin.ballew@paut.fi.

Olette lämpimästi tervetulleita!

In English:

You are warmly welcomed to in depth art course on 21st of October from 5.30 pm to 7.30. pm in PAUT´s Miracle,  Merikasarminkatu 6, Helsinki.
Register from this link. 

These advanced art workshops will focus on divergence and why being different and unique is quite often extremely important in art. In course 3 we talk about a large shift in the way art is created, perceived and discussed. We will look at examples of several artists and styles that show that divergence from the norm is the new way to create art.

All young people under 30 years can submit a work of art for the first annual PAUT Fall Youth Art Exhibition, which will be held in Ihme December 13-19th. Works can be NFS (not for sale) or can have pricing as well.

If you have any questions contact: justin.ballew@paut.fi.

 

Siirry takaisin sivun alkuun