Siltamäen perheuinti

Lämpimästi tervetuloa Siltamäen autismiystävälliseen perheuintiin lauantaina 17.8. klo 18.30-20.30.

Siltamäen autismiystävällinen perheuinti on PAUTin omatoiminen uintivuoro, jolloin uima-allas on ainoastaan yhdistyksen uimareiden käytössä. Altaan vesi on uintivuoron ajan miellyttävän lämmintä. Uimahallilla ei ole PAUTin työntekijöitä tai vapaaehtoisia uintivuoron aikana.

Siltamäen uimahallin osoite on Jousimiehentie 3, Helsinki. Katso sijainti kartalla tästä linkistä. Tutustu Siltamäen uimahallin tiloihin ja saapumisohjeisiin tästä linkistä.

Syksyn 2024 uintivuorot lauantaisin klo 18.30.-20.30:
17.8. | 21.9. | 26.10. | 16.11. | 14.12.

Hinta, ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Ilmoittaudu perheuintiin viimeistään 15.8.  tästä linkistä. Huomioithan, että jokaiselle uintivuorolle ilmoittaudutaan erikseen. Mukaan mahtuu kymmenen perhettä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

PAUTin jäsenet osallistuvat perheuintiin hintaan 10 euroa / perhe. Muille yhden perheuinnin hinta on 20 euroa / perhe.

Kaikilla yli 13-vuotiailla perheenjäsenillä tulee olla PAUTin oma varsinainen jäsenyys (30 euroa/vuosi) tai perhejäsenyys (10 euroa/vuosi).  Lue lisää jäsenyydestä ja liity jäseneksi tästä linkistä.

Mahdolliset peruutukset perheuintiin tulee tehdä mahdollisimman pian, jotta voimme tarjota paikkoja jonotuslistalla odottaville osallistujille. Mikäli osallistumista ei peruta, perheuinnin hinta laskutetaan ilmoittautuneilta kokonaisuudessaan. Peruutukset tehdään sähköpostitse osoitteeseen: info@paut.fi.

Jos haluat lisätietoja perheuinnista tai esimerkiksi tilojen saavutettavuudesta ja/tai esteettömyydestä tai jos mieleesi tulee muuta kysyttävää, ota yhteyttä meihin: info@paut.fi. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin viikon sisällä yhteydenotosta.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan omana itsenäsi!

Siirry takaisin sivun alkuun