Vantaan autismin kirjo ry (Vautas)

Kun sinä tai läheisesi on saanut autismikirjo- ja ADHD-diagnoosin, olemme teitä varten.

Vantaan autismin kirjo ry (Vautas) toimii autismin kirjoon kuuluvien ja ADHD-oireisten ja heidän perheidensä tukena.

Järjestämme vertaistapaamisia ja virkistystoimintaa jäsenillemme. Otamme mielellämme vastaan jäsentemme ehdotuksia ja toiveita toimintamme kehittämiseksi.

Yhdistys ottaa tarvittaessa kantaa vantaalaisten autismin kirjon henkilöiden ja perheiden asioiden puolesta. Vantaalla erityisen ajankohtaista on seurata koulujen turvallisuusratkaisuja autismin kirjon lasten näkökulmasta.

Yhdistys perustettiin 1998 ja yhdistys on Autismi- ja Aspergerliitto ry:n jäsenyhdistys.

Yhteystiedot:

Maarit Kuoppala, maarit.kuoppala(at)paut.fi
Puheenjohtaja Hanna Lindy, vautas@gmail.com

Tutustu Vantaan autismin kirjo ry:n sääntöihin

Liity jäseneksi: Liittymisohjeet löydät tästä linkistä
Tilaa sähköpostitiedotteet tästä linkistä

Jäsenmaksu on 30 euroa/perhe ja sisältää mm. neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Autismi-lehden.