Suomen Autismiyhdistys ry (SAY)

Suomen Autismiyhdistys ry tukee autismin kirjon henkilöiden ja heidän omaistensa mahdollisimman täysipainoista elämää yhteiskunnassa. Yhdistys edistää kirjon henkilöiden keskinäistä yhteistoimintaa sekä omaisten ja myös ammattihenkilöiden välistä yhteistyötä.

Yhteistyö muiden samantapaisten päämäärien hyväksi toimivien yhdistysten ja yhteisöjen kanssa on tärkeää.

Suomen Autismiyhdistyksen toiminnan pääteemana on keskittyä vaativampaa tukea tarvitsevien autismin kirjon nuorten ja aikuisten palvelutarpeiden ja niiden toteutusta mittaavien laatukriteerien määrittelyyn sekä niihin liittyvään tiedon lisäämiseen.

Toisena pääteemana on oikeus omaan ääneen ja toimivaan kommunikaatiomenetelmään. Yhdistys seuraa aktiivisesti autismin kirjolaisten itsemääräämisoikeuden toteutumista ja tekee mahdollisesti aloitteita ja kannanottoja asiaan liittyen.

Suomen Autismiyhdistys (SAY) perustettiin vuonna 1986. Vuonna 1997 perustettiin Autismi- ja Aspergerliitto ry. Suomen Autismiyhdistys jatkoi liiton jäsenyhdistyksenä, jonka toimialueena on koko Suomi.

Kokouskutsu

Suomen Autismiyhdistys ry:n  sääntömääräinen syyskokous pidetään tiistaina 5.11.2019 kello 18.00.
Kokouspaikka on Autismiliiton toimisto osoitteessa Nuijamiestentie 3 B, 4 krs, 00400 Helsinki.

Kokouksessa vahvistetaan vuoden 2020 toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä jäsenmaksun suuruus seuraavalle kalenterivuodelle. Lisäksi valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet erovuoroisten tilalle sekä yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja heille varatoiminnantarkastajat. Sääntömääräisten asioiden lisäksi päätetään vastuuvapauden myöntämisestä vuodelta 2018.

Lämpimästi tervetuloa!

Hallitus

Ilmoitathan mahdollisesta erityisruokavaliosta osoitteeseen maarit.kuoppala@paut.fi tai puhelin 040 6766 039.

Yhteystiedot:

Maarit Kuoppala, maarit.kuoppala(at)paut.fi, puh. 040 6766 039
puheenjohtaja Juhani Mäki, l.juhani.maki(at)gmail.com

Suomen Autismiyhdistys ry
c/o Helsingin Autismi- ja Aspergeryhdistys ry
Nuijamiestentie 5 A, 3. kerros

Tutustu Suomen Autismiyhdistys ry:n sääntöihin

Liity jäseneksi: Liittymisohjeet löydät tästä linkistä
Tilaa sähköpostitiedotteet tästä linkistä

Jäsenmaksu on 25 euroa/perhe ja sisältää mm. neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Autismi-lehden.